• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Spilleregler (Vores købsvilkår)

Det er muligt at forlænge levetiden af gavekortet, hvis dette gøres indenfor gyldighedsperioden. Der opkræves et gebyr på 199 kr. Kontakt kundeomsorg for nærmere information på info@godream.com eller 88 77 64 00.

 

BESTILLING

På Oplevelsesgaver.dk kan du købe gavekort til oplevelser. Oplevelsen tilbydes på gavekort i en lækker æske eller flot gavekuvert, som er spændende at pakke op, eller du kan få gavekortet tilsendt via e-mail som e-gavekort kort tid efter din bestilling.

 

LEVERING

Du vælger ønsket levering i betalingsforløbet. Vi kan sende gaveæske med PostDanmark enten direkte til den, der skal have gaven, eller hjem til dig selv, så du selv kan overbringe den. Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage, sender vi oplevelsesgaven samme dag, som vi modtager din ordre, og så går der normalt 1-2 dage, inden du modtager gaveæsken/gavekuverten. Bestillinger foretaget på weekend- eller helligdage vil blive afsendt på førstkommende hverdag. Bemærk at vi desværre ikke er herrer over PostDanmark, og der er ingen garanti for at gaveæsken/gavekuverten er nået frem næste hverdag. Du har ligeledes mulighed for at afhente gavekortet i flot gaveæske/gavekuvert gratis på vores hovedkontor på Sortedam Dossering 55, 2100 København Ø, eller få gavekortet gratis tilsendt som e-gavekort kort tid efter.

 

PRISER

Alle priser på oplevelsesgaver.dk er som hovedregel den samme, uanset om du køber oplevelsen på oplevelsesgaver.dk eller direkte hos vores samarbejdspartner. Dog kan der ved udenlandske oplevelser være tillagt et administrationsgebyr. Alle priser er inklusive moms. Du modtager automatisk en ordrebekræftelse via email. Hvis du ønsker det, kan du se dine tidligere ordrer og udskrive en faktura ved at logge ind under "Login”. Du kan også sende en email til info@oplevelsesgaver.dk, så sender vi dig en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.

 

LEVERINGSGEBYR

Det koster ikke ekstra at købe oplevelser gennem GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk. I Danmark betaler du 69 kr. for at få dit oplevelsesgavekort pakket ind i en gaveæske og sendt direkte til din dør. Beløbet dækker, porto, emballage, håndtering samt oplevelsesbevis og gavebeskrivelse. Henter du selv gaveæsken/gavekuvert på vores hovedkontor eller vælger e-gavekort er der intet leveringsgebyr. Køb over 499 kr. kan blive pakket ind i en eksklusiv gavekuvert og sendt gratis hjem til dig eller gavekortmodtageren.

 

GAVEKORTETS GYLDIGHED

Gavekort fra GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk er gyldigt i 1-2 år fra købsdato. Dette betyder, at man skal have været ude på sin oplevelse, altså at gavekortet skal være brugt, indenfor 2 år efter gavekortets købsdato. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet gældende fra købsdatoen – bemærk dog at returretten frafalder ved booking. Gavekortet kan i gyldighedsperioden på de 2 år byttes til vores andre oplevelser - helt gebyrfrit. Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres, udgå samt stige i pris. Med vores Oplevelsesgaranti er du sikret, at prisen på den oplevelse, som fremgår på dit oplevelsesbevis, ikke stiger i 6 måneder fra gavekortets købsdato.

 

OPLEVELSESGARANTI

Vores unikke oplevelsesgaranti indebærer, at du er sikret, at oplevelsen kan lade sig gøre i min. 6 måneder fra købsdatoen. Hvis oplevelsen udgår, ændres eller stiger i pris, kan du ved henvendelse til vores kundeservice inden for de første 6 måneder fra købsdatoen, få dine penge retur. Hvis oplevelsen efter 6 måneder fra købsdatoen udgår, ændres eller stiger i pris, kan du ikke få pengene retur, men i stedet kan du gratis ombytte oplevelsen til en af de andre oplevelser i vores sortiment inden for gavekortets oprindelige værdi. Hvis oplevelsen er steget i pris efter de 6 måneder, kan du vælge enten at betale differencen på oplevelsen, eller bytte den til en anden oplevelse. Læs mere om ombytning af oplevelser længere nede. Ønsker du at benytte dig af Oplevelsesgarantien skal du udfylde vores Oplevelsesgaranti formular.

 

INDLØSNING AF DIN OPLEVELSE

Vi har gjort det så fleksibelt og enkelt som muligt at indløse din oplevelsesgave. Ved at logge ind med gavekortets ID-nummer og indløsningskode, får du adgang til booking information for din oplevelse. På alle gavekort er anført et personligt ID-nummer og indløsningskode, som skal oplyses, når du booker oplevelsen. Der kan forekomme ventetid ved reservation af enkelte oplevelser, så vi råder til at foretage reservation i god tid. Der tages forbehold for prisændringer efter 6 måneder, og gøres opmærksom på at en booking er bindende. Vi understreger at en booking er bindende. Når du har booket dig på en oplevelse kan den ikke aflyses eller ændres. Du kan heller ikke ombytte din oplevelse til en anden, såfremt du allerede har booket den. Gavekort skal altid medbringes til oplevelsen og afleveres, da du ellers kan blive opkrævet betaling eller blive afvist.

 

BETALING

På oplevelsesgaver.dk kan der betales med:

Dankort, VisaDankort, Visa, VisaElektron, Maestro, Mastercard, Eurocard, JCB, AmericanExpress, DinersClub og ViaBill.

Betaler du med ViaBill er det muligt at dele betalingen op i rater.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Oplevelsesgaver.dk eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for de valgte oplevelser trækkes først, når gaveæskerne sendes fra GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betaler du med et Oplevelsesgavekort, skal du være opmærksom på, at gyldigheden fra dit Oplevelsesgavekortet automatisk bilver overført til den oplevelse du ombytter dit Oplevelsesgavekort til.

Det er ikke muligt at kombinere rabatter og tilbud med betaling med Oplevelsegavekort, et åbent gavekort eller eksisterende gavekort.

 

OMBYTNING AF OPLEVELSE

Du kan indenfor gavekortets gyldighedsperiode gratis bytte din oplevelsesgave til en anden oplevelse hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk. Oplevelsen ombyttes ved at følge instruktionerne og formularen på www.oplevelsesgaver.dk/gavekort/ombytning. Så ombytter vi oplevelsen indenfor for det samme beløb på gavekortet. Udover det nye gavekort til ny oplevelse modtager du naturligvis en ny beskrivelse af oplevelsen. Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne samt eventuel merpris. Der ydes ingen refusion for eventuel manko. Vores ombytningsret er din sikring af, at du altid vil kunne finde en anden oplevelsesgave. Dette gælder naturligvis også i det tilfælde, hvor oplevelsen ikke eksisterer længere. Fortrydelsesret og ombytningsret frafalder hvis du allerede har booket din oplevelse eller har købt dagsaktuelle oplevelser eler oplevelser med særlig vilkår, men der vil altid være anført særskilt ved oplevelsen, hvis der er indskrænkninger i GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk's ombytningsservice.

Ved ombytning af et gavekort skal du være opmærksom på, at gyldigheden fra dit gavekort automatisk bliver overført til den oplevelse du ombytter til.

 

FORTRYDELSESRET

Hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdato. 

Har du købt gavekort online i vores webshop skal du udfylde 'Fortryd køb i webshop'. Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage til det samme kreditkort som gavekortet blev købt med. Har du købt dit gavekort med VIABILL, skal du tage kontakt til VIABILL for at annullere dit afdrag'

Har du købt dit gavekort i forbindelse med ombytning af et andet gavekort, eller har du betalt med et åbent gavekort, er det ikke muligt at få refunderet beløbet. I dette tilfælde vil de penge der er anvendt, blive overført til et nyt gavekort. Er der foretaget en merbetaling, vil dette beløb selvfølgelig blive tilbagebetalt til købers betalingskort.

Har du købt gavekort hos NEYE, Shell, Q8, Statoil, OK+, eller Netto skal det refunderes gennem Oplevelsesgaver.dk. Skal du udfylde "Fortryd køb i butik", og pengene vil da blive overført til den angivne bankkonto inden for 10 hverdage.

Ønsker du dine penge retur for et gavekort købt hos én af vores andre forhandlere, skal du henvende dig direkte i den butik, hvor gavekortet er købt, for at få dine penge tilbage. BEMÆRK at når dit gavekort er købt i en butik – altså ikke via vores webshop - er det butikkens regler om fortrydelsesret, der er gældende.

 

REKLAMATION OG ANSVAR

Skulle du mod forventning få en negativ oplevelse hos en af vores samarbejdspartnere, skal du reklamere direkte til samarbejdspartneren med det samme, da det fulde ansvar for indholdet og afholdelsen af oplevelserne ligger hos vores samarbejdspartnere. GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk  kan ikke i den forbindelse pådrages noget ansvar, da brugerens gennemførelse af oplevelsen er underlagt oplevelsesleverandørens ansvarsbegrænsninger, og brugeren kan alene henholde sig til oplevelsesleverandøren for så vidt angår eventuelle tab, skader og ansvar i øvrigt. Men hvis du har været ude for en utilfredsstillende oplevelse, hører vi gerne fra dig, så vi kan reagere på det og være behjælpelige ved en eventuel klagesag. I henhold til lovgivningen skal du reklamere ”inden for rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved produktet. For oplevelser betyder rimelig tid, at du skal reklame umiddelbart efter indløsningen af oplevelsen og meget gerne på stedet. Hverken GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk eller vores samarbejdspartner kan gøres ansvarlig for et beløb der er større end oplevelsesbevisets værdi. Indberet din reklamation via vores klageformular.

 

SIKKERHED

Vi gør opmærksom på, at deltagelse i flere af vores oplevelser er forbundet med risiko for personskade. Vi gør vores bedste for at minimere denne risiko, men gør opmærksom på at deltagelse altid er på eget ansvar. GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk kan ikke holdes ansvarlig for person- eller materielskader. De fleste af vores samarbejdspartnere er forsikrede, men som hovedregel bør du altid tjekke din egen forsikring inden deltagelse i en oplevelse.

 

PERSONDATAPOLITIK

COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”Sessioncookies” ”Sessioncookie” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”Permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. På oplevelsesgaver.dk anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan slette cookies ved at gå ind under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" <> "Slet cookies" (i Internet Explorer 5.X)

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på www.oplevelsesgaver.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.oplevelsesgaver.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, email-adresse. Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. Vi bruger eksempelvis Google Analytics og Trustpilot.

Personoplysningerne registreres hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysningerne afgivet til GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand udover beskrevne, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GO DREAM/Oplevelsesgaver.dk.

 

Forbehold for trykfejl og prisændringer.

Sidst opdateret: Januar 2017

Personlig informationLuk