Mere end 2 millioner brugere

Specialagent for en dag

Køreteknik, fysisk træning, våbenhåndtering og attentatforsøg

Specialagent for en dag

Om Specialagent for en dag

 

Få et enestående indblik i personbeskyttelse på højeste niveau og actionfyldt træning ved professionelle danske livvagter på europas største uddannelsesfacilitet.

 

Efter en briefing om jobbet som livvagt, følges du sammen med din gruppe ud til bilerne, hvor I som det første får lov til at give den gas med defensiv køreteknik. I skal én efter én gennemgå teknikker som 180 graders vendinger, undvigemanøvrer og bakkeøvelser. Øvelserne går ud på at ryste forfølgere af ved enten flugt eller afsporing, hvilket kræver gode og smidige køreegenskaber.

 

Herefter får I fysisk træning i nærkamp. I kommer til at øve livvagtens særlige afvæbnings- og nærkampsteknik med både slag og spark. Træningen tilpasses, så alle kan være med.

 

Derudover lærer du også om våbenhåndtering, hvor træningen foregår med Glocks, og du skal prøve kræfter med taktiske formationer til fods og i bil for at beskytte klienten under transport.

 

Til sidst bliver du kastet ud i scenarier fra rigtige attentatforsøg. Her lærer du de helt rigtige afværgeteknikker, og hvordan en VIP bringes i sikkerhed.

 

Fantastisk oplevelse med helt unik specialindsigt, action og sved på panden! Helt enestående gavekort med masser af action til både far, bror, søster, kæresten eller måske en ganske anderledes teambuilding eller polterabend, hvis I gerne vil flere af sted.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Siras Academy Aps

Silkeborg

godt at vide

Varighed:
8 timer
Inklusive:
- Specialagent-kursus i personbeskyttelse på europas største uddannelsesakademi for professionelle livvagter.- Dine instruktører er professionelle livvagter med international erfaring.- Briefing om livet som professionel personbeskyttelser i den private sikkerhedsbranche.- Defensiv Køreteknik: teori og praktiske øvelser i defensiv kørsel.- Nærkamp: øvelser i nærkampsteknik specialudviklet for livvagter.- Våbenhåndtering: introduktion til håndtering af våben ved personbeskyttelse.- Formationstræning: øvelser i taktiske formationer ved personbeskyttelse til fods og i bil.- Taktiske øvelser: øvelser i afværge- og beskyttelsesteknikker i scenarier med udgangspunkt i rigtige attentatforsøg.- Livvagtsøvelse i byen, hvor du med skudsikker vest og øresnegl i øret skal passe på en VIP.- 30 minutters afslutning med evaluering.
Gyldig for:
Alle med mod på en actionfyldt dag som specialagent. Fra 18 år
Vigtig info:
- Fra 18 år.- Prisen er for 1 person.- Din træning som specialagent foregår på et lille, eksklusivt hold à 4-6 personer. - Du kan deltage som enkeltperson.- Du kan tilmelde dit eget hold (min. 4 personer) til en dato, I selv vælger - ring til GO DREAM og hør nærmere!- Dette kursus kan kun købes gennem GO DREAM.Beklædning:- Træningen foregår også udendørs og kræver tøj og sko, du kan bevæge dig i.- Udlån af skudsikker vest, radio, øresnegl, træningspistol (Glock) og pistolhylster er inkluderet i prisen.

Tidligere anmeldelser

Thomas Christensen
Super god oplevelse kan absolut anbefales. Det var en sjov og meget lærerig dag.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 2.499,-
kr.149
Specialagent for en dag
Total: 2.499,- Total: