• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Solnedgang, stjerner og stearinlys

Romantisk og hyggeligt ophold for to

Solnedgang, stjerner og stearinlys

Lagerstatus: På lager

1.399,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 1.399,-
kr.1.399
Solnedgang, stjerner og stearinlys
Total: 1.399,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Solnedgang, stjerner og stearinlys

Nyd stjernehimmelen, freden og den storslåede natur på Møn. Et skønt romantisk ophold for to giver rig mulighed for at opleve naturen og skrue op for både hyggen og romantikken langt fra byens lys og larm. Vælg mellem en eller to overnatninger. 

Midt i Møns dejlige natur tæt ved skov og strand ligger en gammel, smuk slægtsgård, der nu tilbyder overnatninger til alle, der ønsker at få en pause fra byens hektiske liv. 

Her får I med et pragtfuldt ophold for to et herligt pusterum med mulighed for at møde Møns skønne natur og få nogle rigtig hyggelige og romantiske stunder alene. 

I får jeres egen ferielejlighed eller værelset "Dronningestolen" med minikøkken, eget bad, dejlig dobbeltseng, sofahjørne og spiseplads, hvor I helt i fred kan spise et godt måltid. 

Når I ankommer, er køleskabet fyldt op med lækkerier som ost, pølse/pålæg, grønt, smør, brød samt en flaske vin.

To gode helårs-liggestole med soveposer (holder dig varm ned til -15 grader) kan lånes og stilles op i den gamle have eller ude på engen, så man kan ligge bekvemt og nemt kan kigge op på stjernerne. Stearinlys og en stjernebog ligger klar ved ankomst.

Om morgenen får I udleveret morgenmad, så I også kan nyde morgenmaden udendørs i de skønne omgivelser. 

En virkelig skøn gave for par i alle aldre til både Valentins Dag, som bryllupsgave, som sølvbryllupsgave eller for jer, der bare gerne vil nyde hinanden og naturen i fred og ro.

Solnedgang, stjerner og stearinlys på Møn - mere romantisk bliver det ikke!

* 1 overnatning - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 10.30 næste dag * 2 overnatninger - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 10.30 sidste dag
2 personer i lille lejlighed med dobbeltseng, sofa, spiseafdeling, eget bad og minikøkken eller værelset "Dronningestolen" Ved ankomst findes i køleskabet: ost, pølse/pålæg, grønt, smør, brød og 1 flaske vin. Morgenmad kan afhentes mellem kl. 8 og 9.30 - gælder begge morgener ved to overnatninger. Ved ekstra nætter: morgenmad kan bestilles ved ankomst. 75 kr per person. Ekstra nætter koster 899 kr Stearinlys og tændstikker samt bog om stjerner til låns Kort og brochure over Møn og de lokale seværdigheder - bl.a. Møns Klint Linned/håndklæder og rengøring er med i prisen, I skal blot følge "tjek-ud" proceduren
Alle par med hang til hygge, romantik og smuk natur Stedet er handicapvenligt
Forplejning er kun inkluderet på 1. dag. Kan bestilles ved ankomst til evt. ekstra dage
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Line E. H. Petersen
Hyggeligt og personligt sted med naturskønne omgivelser.Tæt på Liselund Park som i den grad er et besøg værd. Der sker ikke meget på eller omkring selve Tiendegaarden, så man er tvunget til at køre afsted hvis man vil opleve nogle ting, samt tage ind til eks. Stege by hvis man skal have noget at spise.Der er meget lydt på værelserne, men ellers pænt og rent og meget velholdt.

Personlig informationLuk