I køkkenet med Ida Davidsen
Unik oplevelse med smørrebrødsdronningen

Nu har I chancen for at komme ud i ’de allerhelligste gemakker’ – nemlig Ida Davidsens køkken, hvor I lærer hvordan hun tilbereder Danmarks bedste smørrebrød. I vil lære at lave flere af de verdenskendte stykker smørrebrød – og Ida fortæller historier om mennesker og smørrebrød imens I arbejder. Ida er klar til at svare på alt mellem himmel og jord, så spørg endelig løs hvis der er noget I brænder for at vide, og ellers er Ida altid god for en historie eller to!

Bagefter er det jeres tur til at nyde den danske frokostdelikatesse – smurt med kærlighed og sjove navne. I får her en traditionel dansk frokost bestående af velsmagende dansk smørrebrød med tilhørende drikkevarer. Den hæderkronede restaurant, som nu bliver drevet af 5. generation - er internationalt kendt for at have verdens længste smørrebrødsseddel, der med sine 140 centimeter er optaget i Guiness Book of Records.

I alt 1 fantastisk partner

Ida Davidsen

København
2-3 timer
30-60 min. bag kulisserne med Ida DavidsenPr person:1 x sild, 1 x fiskestykke (frit valg), 1 x kødstykke (frit valg), 1 x kaffe med dessert (eller ost)Hertil 1 stor øl & 1 snaps (eller ½ flaske vin)1 signeret bog til hver med hjem
4 personer
Oplevelsen skal bookes i god tid (mindst 2 uger). Ved travlhed er det muligt, at den ønskede dato ikke kan imødekommes. Alternativ dato vil da blive foreslået.Restauranten er lukket i weekender og på helligdage

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2745

149,00
I køkkenet med Ida Davidsen
5.000,-
kr.149
5.000,-