Smagning

Gavekort til smagning af øl, vin, whisky, champagne eller mad

Er der en bestemt type mad eller drikke du er specielt interesseret i, eller en der noget du gerne vil blive klogere på? Så et oplevelsesgavekort til en af vore mange smagningsoplevelser være en perfekt gave til dig selv eller nogen du holder af.

Med et gavekort fra GO DREAM kan du komme ud og smage alt fra fantastiske vine til lækker gastronomi i København. Med et gavekort til forskellige smagninger kan du blive meget klogere på smagsnuancer, mens du forkæler dine smagsløg.

30 Oplevelser

Her finder du gode gaveidéer til ham eller hende, som kan lide øl, vin, whisky eller mad, og som trænger til en overraskelse eller forkælelse. Giv et gavekort til en smagsoplevelse, hvor der kan smages på god vin, øl fra et mikrobryggeri, champagne eller sjælden whisky fra Danmarks første whiskydestilleri. Vi tilbyder som altid gratis ombytning, så passer oplevelsen ikke helt til den heldige modtager, kan den altid byttes til en anden oplevelsesgave på vores website. Alle vores gavekort til vores oplevelsesgaver har en gyldighed på 2 år fra købsdato.