Madlavningskursus

Lær at lave lækker mad, drikke og deserter med et kursus

Har du en indre kok eller kender du en som kunne tænke sig af at lave mad? Så vil et gavekort til et madkursus fra GO DREAM være den perfekte gaveide. Uanset hvilken mad, snak eller drik du er til, så har vi et lærerigt kursus, der passer til lige netop din smag og det du ønsker at lære.

Med et madlavningskursus kan man lære at lave masser af spændende mad. Leder du efter gave til en der er single eller studerende på SU, så er der madkurser specielt til dem. Skal du i stedet mestre den perfekte kop kaffe eller lave lækre fyldte chokolader tilbyder vi både barista- og chokoladekurser.

Nedenfor ser du alle vore gavekort til drikke- og madkurser.

43 Oplevelser

Madlavningskursus i København

I og omkring København er der rig mulighed for at deltage i spændende madlavningskurser. Der er kurser til alle niveauer, så om du er nybegynder eller en trænet amatørkok der vil perfektionere dine madlavningsevner, er der et madlavningskursus til dig i København. Lær at lave Italienske klassikere, nordisk gourmet eller prøv kræfter med molekylærgastronomi.

Har du en sød tand er der både kurser i fyldt chokolade, flødebollekurser og kagekurser. Vil du prøve at lave dine egne drikke, finder du også kurser til det. Imponér f.eks. dine gæster til næste fest med spændende drinks, som du kan lære på et cocktailkursus, eller bryg din egen øl.

I København er mulighederne mange for at udvide din gastronomiske horisont, så det er bare at vælge det madlavningskursus, du synes er mest interessant.


Madlavningskursus i Århus

Lær at lave alverdens mad i Århus. Med et af de mange madlavningskursus fra GO DREAM kan du lære at mester retter fra både hjemlige og eksotiske køkkener. Der er kurser i alt fra finere europæisk madlavning til østens spændende fristelser. Skal en god middag sluttes lækkert af, så lær at kreere smukke kager med et kagekursus eller lær at lave de lækreste fyldte chokolader.


Kurser i udlandet

Selvom man kan lære at lave alverdens mad i Danmark, kan det også være sjovt at tage til andre lande for at lave deres lokale specialiteter. GO DRAEM tilbyder også madlavningskurser uden for landets grænser. Lær for eksempel at lave traditionel mad fra Toscana med et gavekort på Kokkeskole i Toscana, eller tag til det nordligste Sverige og prøv at lave mad på ægte samisk vis, mens du lærer meget mere om deres kulinariske traditioner.


Lær at lave mad med Timm Vladimir

Timm Vladimir er gennem de seneste år blevet kendt som en ægte madelsker. Efter at have medvirket i en lange række Tv-programmer om mad, har han åbnet sit eget køkken med madlavningskurser. Kurserne hos Timm Vladimirs Køkken styres af professionelle kokken, som sikkert guider dig gennem de forskellige madlavningsteknikker der skal til at fremtrylle lækker hjemmelavet gourmet-mad. Her kan du lære at lave alt fra amerikansk diner mad til den mest utrolige molekylære gastronomi. Lige meget hvilken type mad man er til, er der helt sikkert et madlavningskursus for dig Kurserne tilbydes både i København og Århus.