Mere end 2 millioner brugere

Gourmet

Gavekort til en gourmet oplevelse

Er du på udkig efter en gave til ham eller hende, som sætter pris på en gourmet middag? Så er du kommet til det rette sted. Et godt og mindeværdigt måltid er en rigtig god gave til en du holder af, da det er noget som I kan opleve sammen. Vi har et stort udvalg af gourmet oplevelser, der vil forkæle dine smagsløg.

Om det skal være dine egne smagsløg der skal forkæles eller nogen du holder, så finder du den helt rigtige gourmet oplevelse her på siden. Et gavekort til en gourmet middag vil være den oplagte gave, hvad end du leder efter en fødselsdagsgave, bryllupsgave eller en anderledes julegave.

29 Vare(r)

Giv et gourmet-gavekort til madelskeren

Gourmet mad skal opleves i selskab med andre og derfor er de fleste af vores gavekort til to eller flere personer. Vores store udvalg af gourmet oplevelser, giver dig mulighed for at prøve lidt forskelligt.

Vi har for eksempel den anderledes middagsoplevelse, hvor I får gourmet smagninger kombineret med en aftentur i København. Der er ligeledes ekstraordinære gourmetoplevelser, som middag på et slot, hvor I udover den gode mad også får den serveret i smukke og overdådige omgivelser. Den byder ligeledes på lækker vin fra slottets kælder, så I rigtig vil føle jer som ægte kongelige.

Hvis du er ude efter en lidt større gave, kan vi også tilbyde et gastronomisk ophold ved de smukke Silkeborgsøer, hvor I vil få en gourmet oplevelse uden lige. Her er der nemlig både noget for smagsløgene og for øjet, og en ægte kulinarisk oplevelse indeholder begge.

Er du interesseret i vin, kan vi ligeledes tage dig med på besøg på en dansk vingård, hvor du kan opleve produktionen på nærmeste hold. Du vil selvfølgelig også få lov til at smage på varerne og få historien bag hver enkelt vin.

Vil du gerne forkæle dig selv eller en du kender med et gavekort til en gourmet oplevelse? Så tag et kig på vores udvalg af gourmet middage og kulinariske oplevelser.


Lær mere om gourmetmad

Vil du gerne vide meget mere om lækker mad og drikke, så vil et oplevelsesgavekort til en af ovre mange smagninger og kurser være oplagt. Her kan man smage på blandt andet lækker øl eller vin eller lære hvordan man laver fyldt chokolade fra bunden, brygger sin egen øl eller laver en kop kaffe som en ægte barista.