Gourmet

Gavekort til en gourmet oplevelse

Er du på udkig efter en gave til ham eller hende, som sætter pris på en gourmet middag? Så er du kommet til det rette sted. Et godt og mindeværdigt måltid er en rigtig god gave til en du holder af, da det er noget som I kan opleve sammen. Vi har et stort udvalg af gourmet oplevelser, som vil få dine smagsløg til at elske dig.

Det er dog ikke kun smagsløgene, som du forkæler ved en gourmet oplevelse. Man smager nemlig med alle sanser og derfor er den ægte gourmet oplevelse også kombineret med noget godt for øjet og nogle pirrende dufte til lugtesansen.

Vi har både noget til den kræsne og nysgerrige madelsker og til vinspecialisten, som gerne vil smage nogle nye delikate vine.

Giv et gourmet-gavekort til madelskeren

Gourmet mad skal opleves i selskab med andre og derfor er alle vores gavekort til to personer. Vores store udvalg af gourmet oplevelser, giver dig mulighed for at prøve lidt forskelligt.

Vi har for eksempel den anderledes middagsoplevelse, hvor I får gourmet smagninger kombineret med en aftentur i København. Der er ligeledes ekstraordinære gourmetoplevelser, som middag på et slot, hvor I udover den gode mad også får den serveret i smukke og overdådige omgivelser. Der byder ligeledes på lækker vin fra slottets kælder, så I rigtig vil føle jer som ægte kongelige.

Hvis du er ude efter en lidt større gave, kan vi også tilbyde et gastronomisk ophold ved de smukke Silkeborgsøer, hvor I vil få en gourmet oplevelse uden lige. Her er der nemlig både noget for smagsløgene og for øjet, og en ægte kulinarisk oplevelse indeholder begge.

Er du interesseret i vin, kan vi ligeledes tage dig med på besøg på en dansk vingård, hvor du kan opleve produktionen på nærmeste hold. Du vil selvfølgelig også få lov til at smage på varerne og få historien bag hver enkelt vin.

 

Vil du gerne forkæle dig selv eller en du kender med et gavekort til en gourmet oplevelse? Så tag et kig på vores udvalg af gourmet middage og kulinariske oplevelser.

15 Vare(r)

Elsker du også selv god mad? Hvorfor ikke give din mand eller kone et gavekort til en gourmet middag, så du selv kan deltage? Selv om man selv er god til at lave mad, er det en god ide, at komme ud og få lidt inspiration en gang i mellem. Her har du brede muligheder for valg af gourmet mad – lige fra et kokkeshow med Thorsten Schmidt over middag på mørkerestaurant til en gourmet middag på Michael D i Silkeborg. Så du kan få gavekort til gourmet middag i både Jylland og København. Et oplevelsesgavekort kan byttes til andre oplevelser indenfor 2 år fra udstedelsen.