Mad & Gastronomi

Gavekort til en smagsoplevelse

 

Giv dig selv eller en du holder af en smagsoplevelse for livet. Hvad er livet værd, hvis man ikke har smagt den bedste vin, øl, kaffe eller goumetmiddag.

 

En smagsoplevelse er måske den bedste oplevelse du kan give dig selv, din kone eller kæreste eller en anden du holder meget af. Giv et gavekort til en fantastisk smagsoplevelse.

 

Husk at gavekort fra GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk har 2 års gyldighed fra købsdato, og at det er gratis at ombytte gavekortet til andre oplevelser i hele gyldighedsperioden. Bestil i dag og få leveret i flot gaveæske indenfor få dage eller vælg et e-gavekort, som leveres på et par minutter.

29 Vare(r)

En smagsoplevelse for livet kan være blot det at gå til smagning af den bedste øl fra et mikrobryggeri, kaffe, te, cocktail, sushi, whisky, vin, chokolade, olivenolie eller gourmet middag. Det kan også være det at invitere sin kæreste, mand eller kone med på en god restaurant med en gourmetmiddag med god vin. Eller blot det at tage på en tapas restaurant med den man holder af. Et gavekort til en smagsoplevelse er måske en af de bedste gavekort du kan give til en du holder af. Og husk at et gavekort fra Oplevelsesgaver.dk kan byttes til enhver tid til et hvilket som helst andet produkt indenfor 2 år.