Smag for vin
Vinsmagning med førende vinekspert

Om Smag for vin

Nu er det slut med at ligne et spørgsmålstegn ved reolen hos vinhandleren.

Kom med på en interessant og underholdende rejse gennem vinens univers og bliv bedre til at finde og forstå de vine, netop du kan lide - og måske stifter du bekendtskab med din nye yndlingsvin.

Du smager på 6 udvalgte vine og får lov til at diskutere kvalitetsvurdering og smagsoplevelse med en erfaren vinekspert. Smager vinen friskt af bær og mynte? Eller er vi ovre i en mørk og sødmefuld smag af chokolade, blommer og lidt røg? Det er spændende at lære at lægge mærke til disse noter og toner, og smage hvor stor forskel, der kan være fra vin til vin.

Samtidig får du et spændende foredrag om vinproduktion, smageteknik, vinbehandling og servering af vinen – det hele krydres med interessante historier og forbavsende fakta om vin.

Et ganske velsmagende kursus i vin med masser af velskænket viden.

Prøv selv et kursus i vinsmagning, eller giv et oplevelsesgavekort til vinsmagning til far, mor, eller en god ven.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 2 lokationer

Nybom Vine

StoreHeddinge

Vino y Pintxos

Aalborg

godt at vide

Varighed:
3 timer
Inklusive:
Grundkursus i vinsmagning Foredrag og introduktion til smageteknik og kvalitetsforståelse Smagning og diskussion af 6 udvalgte vine
Gyldig for:
1 person - alle med interesse og smag for vin
Vigtig info:
Husk at lade bilen stå efter arrangementetKurset afvikles på hold a min. 36 til max. 48 personer

Tidligere anmeldelser

Jørgen Svendsen
Foredragsholder Rasmus Holmgård gav et superindtryk af at vide noget om vin. Udvalget af vine var velvalgt og gav et fint indtryk af forskellighed. Dertil en god anledning til at stille spørgsmål. Jeg og min kamerat kan varmt anbefale andre en sådan oplevelse. Omgivelserne - Bageriet - kunne godt være lidt hyggeligere indrettet, men det det drejede sig om var helt ok. Takker - og gerne på gensyn
Mogens Overmark
Vi havde en rigtig god oplevelse med en dygtig, engageret og vidende mand, der levende fortalte om forskellige aspekter om vin og vinsmagning. Sammen med fortællingerne om vin fik vi lov at smage 6 meget forskellige vine. Det hele var pakket ind i et hyggeligt baglokale – oplyst af stearinlys - på Nørrebro, så også stemningen var hyggelig. Vi nød de timer det hele varede og vil gerne anbefale oplevelsen til andre. PS: Jeg vil gerne endnu en gang takke Oplevelsesgaver.dk for en fantastisk service, da vi var lidt sent ude med indløsning af gavekortet.
Michael Steen Nielsen
En rigtigt god oplevelse i (bageriet) til vinsmagning 6 gode og forskellige vine. Rasmus Holmgaard delte godt af sine megen viden om vin. Kan godt anbefales.
Jan Enevoldsen
Rasmus delte god ud af sin viden om vin, og det var en fornøjelse at smage de 6 vine, dog kunne man godt ønske sig, at der var lidt mere vin ( 9 - 10 ) personer pr. flaske er lige i underkanten, men ellers er det rigtigt fint.
kurt strini
Rasmus havde virkelig styr på tingene og gav mig en virkelig god verbal oplevelse. Vinene var også gode, men der var dog for lidt af den. Jeg går absolut ikke til smagning for at blive fuld, men her var der dog alt for lidt. Jeg manglede også glas så jeg kunne sammenligne de forskellige vine. Jeg kunne ønske: lidt flere vine at smage Lidt mere af hver vin et ekstra glas til sammenligning noget mere at spise til (evt. mere brød eller lidt ost til )

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
349,-
kr.149
Smag for vin
349,-