Smag for vin
Vinsmagning med førende vinekspert

Nu er det slut med at ligne et spørgsmålstegn ved reolen hos vinhandleren.

Kom med på en interessant og underholdende rejse gennem vinens univers og bliv bedre til at finde og forstå de vine, netop du kan lide - og måske stifter du bekendtskab med din nye yndlingsvin.

Du smager på 6 udvalgte vine og får lov til at diskutere kvalitetsvurdering og smagsoplevelse med en erfaren vinekspert. Smager vinen friskt af bær og mynte? Eller er vi ovre i en mørk og sødmefuld smag af chokolade, blommer og lidt røg? Det er spændende at lære at lægge mærke til disse noter og toner, og smage hvor stor forskel, der kan være fra vin til vin.

Samtidig får du et spændende foredrag om vinproduktion, smageteknik, vinbehandling og servering af vinen – det hele krydres med interessante historier og forbavsende fakta om vin.

Et ganske velsmagende kursus i vin med masser af velskænket viden.

Prøv selv et kursus i vinsmagning, eller giv et oplevelsesgavekort til vinsmagning til far, mor, eller en god ven.

3 timer
Grundkursus i vinsmagning Foredrag og introduktion til smageteknik og kvalitetsforståelse Smagning og diskussion af 6 udvalgte vine
1 person - alle med interesse og smag for vin
Husk at lade bilen stå efter arrangementetKurset afvikles på hold a min. 36 til max. 48 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1724

149,00
Midlertidig udgået produkt