• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Slotsophold for 2 personer

Romantisk ophold på et historierigt slot

Slotsophold for 2 personer

Lagerstatus: På lager

3.190,-
Tilvalg

* Påkrævede felter

Total: 3.190,-
kr.3.190
Slotsophold for 2 personer
Total: 3.190,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Slotsophold for 2 personer

Et skønt ophold på et slot med sjæl og charme. Broholm Slot er et historisk interessant sted, og har gennem mere end 700 år været nært forbundet med de adelige slægte Sehested og Ulfeldt. Rygtet siger også at HC Andersen muligvis blev født på slottet. 

Nu kan du og din partner komme helt tæt på historiens vingesus og nyde et charmerende ophold på Broholm Slot. Jeres ophold varer en overnatning, og ved ankomsten får I kaffe og te med hjemmebag. Herefter kan I slappe af og nyde slotshaven eller gå på opdagelse på slottet, før I bliver trakteret med en femretters aftenmenu.

Efter maden er der kaffe eller te med sødt til, og så kan I gå til ro i jeres smukke dobbeltværelse. Næste morgen kan I nyde en lækker morgenbuffet, før I tager hjem igen – et eventyr rigere.

En overnatning
Kaffe/the med hjemmebag ved ankomst Velkomstdrink 5-retters aftenmenu (efter kokkens valg) Kaffe/the med sødt Overnatning i charmerende dobbeltværelse Morgenbuffet (serveres mellem 08.00-10.00)
Gyldig for to personer
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk