Skovtur på mountainbike
En anderledes cykeltur i smukt og udfordrende terræn
Skovtur på mountainbike

 

Har du altid haft lyst til at prøve kræfter med en mountainbike? Tag med på en skøn og anderledes skovtur, hvor uddannede instruktører giver dig den bedste introduktion til mountainbikesportens udfordringer og glæder.

Med denne skovtur på mountainbike får du ikke kun en virkelig sjov dag, men også indblik i teknik, træning, sikkerhed – og en guidet tur ad mountainbike ruter i Geels skov.

Du mødes med resten af holdet ved Holte station, hvor 1-2 instruktører vil fordele mountainbikes til de, der skal låne. Herefter gennemgås bremser, gear og regler for sikkerhed og færdsel i skoven.

Og så går turen ud i skoven. Her får du løbende vejledning, mens du prøver kræfter med at cykle over trærødder, op og ned af skrænter, bakker og gennem små vandløb.

Efter turen vil der være tid til en hyggestund, hvor I kan sludre og grine lidt af dagens udfordringer.

En både skøn og fantastisk sjov dag på mountainbike!

Perfekt gavekort til Fars Dag, fødselsdagsgave eller julegave til både ham og hende. Eller oplagt til en sjov tur sammen med vennerne, en god veninde eller kæresten.

2 timer
Guidet tur på mountainbike Vejledning i sikkerhed, træning og teknik
Alder: Min. 16 årDu behøver ikke tidligere have kørt mountainbike for at deltageDer er ingen krav til fysik, andet end at du skal kunne cykle
Husk vand! Medbring gerne kaffe, the og evt. lidt mad Udbyder af turen er ansvarsforsikret Kun ved meget dårlige vejrforhold, kan turen risikere at blive udsat Beklædning: Cykeltøj er at foretrække, men ellers blot tøj, der ikke sidder for løst, og du kan bevæge dig i. Vær opmærksom på, at tøjet kan blive meget beskidt. Derfor er det en god idé at medbringe skiftetøj.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1856

149,00
Midlertidig udgået produkt

*