SkinPen behandling
Foryng dit udseende med CIT
SkinPen behandling

Du behøver ikke et ansigtsløft for at se yngre ud. Denne behandling med skinpen bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy, også kaldet CIT.

Den nye metode består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger.

Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre, jo ældre man bliver - og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

CIT går ind og styrker kollagenlaget, og er dermed med til at styrke huden, så den igen bliver glat og ungdommelig.

Behandlingen er op til 400 gange mere effektiv end ved almindelig påsmøring af creme på huden. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikroskopiske blodårer lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for elastin- og kollagenproduktionen. Øget produktion af disse er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Alt i alt en behandling med den nyeste og mest trendy form for foryngelse.

 

I alt 4 lokationer

Anna's Hudpleje

Bramming

Beauty Inn

Hedehusene

U-nique

Hillerød

Lev positiv

Lejre
45 min.
Konsultation, hudanalyse, afrensning af hud, 2 gangeblid peeling af hud, aktivt serum efter hudtype, beroligende maske. Behandlingen afsluttes med en behagelig dagcreme, øjencreme samt læbecreme
For både mænd og kvinder
Ved behandling med skinpen må der påregnes rødme, som varer 4-12 timer efter behandlingen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2564

149,00
SkinPen behandling
999,-
kr.149
999,-