Skærgårdskajak - 2 personer 2 dage

Tag sammen ud på en smuk og uforglemmelig 2-dages kajaktur i den svenske skærgård og oplev den storslåede natur fra vandsiden. Turen er for 2 personer, og I får alt udstyr med til nogle fantastiske og stemningsfulde dage i det fri.

Den svenske skærgård er fuld af atmosfære, og denne tur foregår i det smukke område omkring Lysekil, som er en skærgård fuld af karakter, flotte klippeøer, gode lejrpladser og spændende dyre- og fugleliv. Måske ser I sæler undervejr – men det er selvfølgelig ingen garanti. Ellers kan I kigge på de meget gamle huse i havnen på den idylliske ø, Stora Kornö eller tage en dukkert i det salte vand.

Kajakturen foregår på egen hånd og i jeres helt eget tempo. I får ved turens start udleveret et kort med ruten og markeringer af overnatningssteder. Personalet på Nautopp snakker dansk og kommer gerne med forslag til ruter og gode råd på vejen. Udstyret som I får udleveret er af meget høj kvalitet.

I bestemmer selv derefter, hvad I vil udforske, hvornår I vil slå lejr eller gå i land og holde et lille pusterum.

Med jer får I al nødvendig udrustning til en 2-dages kajaktur med overnatning. Det eneste I skal medbringe er lidt tøj, mad og soveposer.

Nyd en skøn friluftstur fra kajak med flotte naturoplevelser og masser at se på.

Perfekt gavekort til bryllupsgave, sølvbryllupsgave eller blot til venner eller forelskede, der fortjener nogle storslåede oplevelser i skærgårdens ro og idyl.

I alt 1 fantastisk partner

Grebbestad

Grebbestad
2 dage
Udlån af kajaktøj (våddragt eller kajakbukser og -jakke, Neopren-sko) er inkluderet i prisen Leje af 2 fuldt udrustede single-kajakker i PE Plast med pagaj, redningsvest, cockpitovertræk, (spraydeck) pumpe 2-3 personers telt (1 telt pr 2 pers.) Stormkøkken inkl. gas (1 stormkøkken pr 2 pers.) 2 liggeunderlag og 4 vandtætte pakkeposer Kort med anbefalet rute, markerede overnatningspladser mm.
Vægt: Max 120 kg Højde: Min. 1,55 og max. 2,00 meter Fysik: Oplevelsen kræver fuld førlighed
Ønsker I flere dage, medfølgende guide eller overnatning i dobbeltværelse på hotel undervejs, kan dette tilkøbes (oplyses ved booking) Rejseomkostninger til Sverige er ikke inkluderet i prisen Forbehold: Ved meget dårlige vejrforhold kan det blive nødvendigt at flytte tidspunktet Forsikring: Tjek egen ansvars- og ulykkesforsikring.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1769

149,00
Skærgårdskajak - 2 personer 2 dage
3.950,-
kr.149
3.950,-