Shiatsu massage - skøn afspænding

Shiatsu massage - skøn afspænding

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 499,-
kr.149
Shiatsu massage - skøn afspænding
Total: 499,- Total:
Payment icons
Shiatsu massage - skøn afspænding

Nyd en skøn massage med komplet afspænding, der bl.a. er særdeles effektiv mod hovedpine og migræne.

Navnet Shiatsu er sammensat af shi (fingre) og atsu (tryk), hvilket henviser til, at behandlingen består af fingre, der giver en blanding af vedholdende tryk og små roterende bevægelser på svage eller blokerede punkter i kroppen.

Shiatsu er en blanding af forskellige oprindeligt ældgamle japanske teknikker, som bl.a. healing, akupressur og do-in, der tilsammen skaber en komplet afspænding af kroppen, og er en utrolig effektiv forebyggelse og kur mod bl.a. migræne og hovedpine.

Din Shiatsu massage foregår på klinik ved uddannet personale, som indleder massagen med en intensiv rygmassage og bevæger sig videre opad til skuldre, nakke, hals, ansigt og hovedbund. 

Forkæl dig selv med en pragtfuld og intensiv afspændingsmassage, der løsner alle spændinger i huden, bindevævet og musklerne.

Utrolig effektiv afspænding!
Skønt gavekort til både hende og ham eller ren forkælelse og velvære til dig selv.

1 time
Shiatsu massage af ryg, skuldre, hals, nakke og ansigt, der løsner alle spændinger i huden, bindevævet og musklerne fuldstændig
Alle, der vil have komplet afspændingPrisen er for 1 person

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Julie
Jeg fik en behagelig og afslappende shiatsu massage gennem oplevelsesgaver. Dog undrede jeg mig over at behandlingen sluttede allerede efter 40 min, når den står til 60 min på gavekortet og på behandleres hjemmeside. Jeg blev tilbudt at blive liggende på briksen, men jeg synes alligevel 20 min er lang tid bare at ligge der.