Mere end 2 millioner brugere

Gennemfør dit første 5km løb

En realistisk plan for dine mål

Gennemfør dit første 5km løb

Om Gennemfør dit første 5km løb

Har du gang på gang besluttet dig for at leve sundere, begynde at løbe og ændre dine vaner, men lagt planerne på hylden igen? Det kan være svært at finde tid, holde motivationen og tro på at det kan lykkes. Du har i hvert fald taget første skridt, og resten kan I være to om.

 

Efter en første samtale om dine mål, ønsker, vaner, forhindringer og muligheder, får du udarbejdet en personlig mål-og målsætningsplan og en løbeplan.Du får tilsendt et løbeur og får adgang til din egen hjemmeside, hvor din udvikling bliver noteret og du bliver fulgt og støttet under hele forløbet.

 

I løbet af de 7 uger forløbet varer, har du mulighed for at lære at integrere en ny sund vane, opdage og lære at arbejde med din modstand og holde fokus på målet indtil du har nået det.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Senza Paura

Kastrup

godt at vide

Varighed:
Forløbet varer 7 uger
Inklusive:
Personlig vejleder igennem hele forløbet, Før samtale af 60 minutter ( tlf/mail) omkring dine ønsker/mål/erfaringer, Personlig målsætningsanalyse, løbeplan og online adgang til din egen side på platformen, hvor du kan registrere/følge dine mål og arbejde, samt få feed back, Et løbeur, Kort SMS/mail kontakt før og efter hver enkel træning, 45 min. afslutningssamtale/mail
Gyldig for:
For en person der vil gå fra et ønske om at nå sit mål, til at lave en realistisk plan for at nå det og blive stærkere igennem forløbet
Vigtig info:
Hav et par løbesko klar, en kalender og tænk over hvad du forventer dette forløb vil give dig

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 4.000,-
kr.149
Gennemfør dit første 5km løb
Total: 4.000,- Total: