Se New York fra en helikopter
Oplev Manhattan fra luften

Tripadvisor har kåret Heli NYC som den førende udbyder af luftbårne sightseeingture i New York. Centralt placeret på Manhattan er de altid venlige og professionelle medarbejdere klar til at tage dig med på en unik og uforglemmelig tur henover New York´s Skyline. 

Med en flåde af moderne helikoptere, der blandt andet tæller en Airbus EC130 T2 (også kendt som verdens hurtigste helikopter) er du garanteret en tur på første klasse. Heli NYC tilbyder en sikker og behagelig oplevelse, hvor panoramavinduer i alle helikopterne sikrer et fantastisk udsyn over den ikoniske by.

Op til 30 min. afhængig af den valgte oplevelse.
Vælg mellem en af følgende oplevelser:A. New Yorker rundturen:Se New York City, omkringliggende områder og vartegn i fugleperspektiv. Oplev den smukke New York Havn fra oven og se nærmere på Frihedsgudinden samt en tur til Upper West Side og tilbage igen. Turen varer ca. 12-15 minutter.B. Den ultimative rundtur:Du flyver op langs Hudsonfloden, ser George Washington Broen og det uforglemmelige område New Jersey Palisades. Derudover er alt hvad der er i New Yorker rundturen også inkluderet. Rundturen varer ca. 18-20 minutter. C. Luksus rundturen:Luksusturen indeholder alt fra de to andre rundture, hvor du ser alt det bedste af hvad New York har at byde på. Derudover får man også en tur henover Manhattan og tilbage igen. Rundturen varer ca. 25-30 minutter.
Oplevelsen gælder for 1 person. Børn under 2 år kan flyve gratis med på skødet af en forælder.
Medbring venligst pas for at komme igennem sikkerhedskontrollen.Tasker (inklusiv håndtasker og kameratasker) må ikke medbringes. Det er tilladt at medbringe kameraer, mobiltelefoner og solbriller. Der forefindes aflåste opbevaringsbokse, hvor tasker og andre ejendele kan opbevares, mens du ser New York fra luften.Oplevelsen skal bookes minimum 48 timer i forvejen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3014

149,00
Se New York fra en helikopter
1.599,-
kr.149
1.599,-