Se giraffen - op til 4 personer
Her kommer man helt tæt på det tårnhøje dyr i Knuthenborg Safaripark
Se giraffen - op til 4 personer

Nu får I chancen for virkelig at se giraffen – og endda i bogstaveligste forstand op til den. Tag med på en utrolig en helt speciel oplevelse for op til 4 personer, der vil bringe jer i nærkontakt med verdens højeste dyr. 

Denne helt særlige tur, hvor I får lov til at komme bag kulissen i Knuthenborg Safaripark, starter i girafstalden. Her vil I opleve at være helt tæt på og kunne sende beundrende blikke op mod giraffernes store, nysgerrige øjne, 4-5 meter over gulvet. Giraffer er landjordens højeste dyr, og at opleve dette fascinerende dyr på tætteste hold vækker altid begejstring.

Efter jeres tur i girafstalden, skal I ud på en køretur. I får plads i en Land Rover med en naturformidler ved rattet og får fra bilen lov til at opleve girafferne, når de lukkes ud på Savannen.

Giraffer er nysgerrige dyr og kommer gerne helt tæt på, når I kører i Safariparkens bil. Og I vil opleve at føle jer helt små, når I fodrer dem med grene, som gribes med giraffens 40 cm lange tunge. Et helt specielt møde med de enorme dyr.

Se giraffen - et dyr, der virkelig er værd at se op til!

Uforglemmelig oplevelse for grupper, der er perfekt som tur for familien, mindre firmaarrangement, tur med vennerne eller børnefødselsdag (min. 12 år) for en lille flok.

I alt 1 fantastisk partner

Knuthenborg Safaripark

Maribo
Sæt 1,5 time af til oplevelsen
FORBEHOLD:Der kan være begrænsninger i antal bookinger pr. sæson - så bestil og book i god tid!
Utrolig dyreoplevelse for op til 4 personer Møde med girafferne i girafstalden Køretur i Land Rover med naturformidler bag rattet på Savannen i Knuthenborg Safaripark Fodring af giraffer
Alle der drømmer om at se giraffen - helt tæt på!
ALDER: Fra 12 år
Gyldig for op til 4 personer
Under hele forløbet er du/I i gode hænder hos en af Knuthenborg Safariparks erfarne formidlere

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1889

149,00
Se giraffen - op til 4 personer
2.500,-
kr.149
2.500,-