+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Se giraffen - op til 4 personer

Her kommer man helt tæt på det tårnhøje dyr i Knuthenborg Safaripark

Se giraffen - op til 4 personer

Om Se giraffen - op til 4 personer

Nu får I chancen for virkelig at se giraffen – og endda i bogstaveligste forstand op til den. Tag med på en utrolig en helt speciel oplevelse for op til 4 personer, der vil bringe jer i nærkontakt med verdens højeste dyr. 

Denne helt særlige tur, hvor I får lov til at komme bag kulissen i Knuthenborg Safaripark, starter i girafstalden. Her vil I opleve at være helt tæt på og kunne sende beundrende blikke op mod giraffernes store, nysgerrige øjne, 4-5 meter over gulvet. Giraffer er landjordens højeste dyr, og at opleve dette fascinerende dyr på tætteste hold vækker altid begejstring.

Efter jeres tur i girafstalden, skal I ud på en køretur. I får plads i en Land Rover med en naturformidler ved rattet og får fra bilen lov til at opleve girafferne, når de lukkes ud på Savannen.

Giraffer er nysgerrige dyr og kommer gerne helt tæt på, når I kører i Safariparkens bil. Og I vil opleve at føle jer helt små, når I fodrer dem med grene, som gribes med giraffens 40 cm lange tunge. Et helt specielt møde med de enorme dyr.

Se giraffen - et dyr, der virkelig er værd at se op til!

Uforglemmelig oplevelse for grupper, der er perfekt som tur for familien, mindre firmaarrangement, tur med vennerne eller børnefødselsdag (min. 12 år) for en lille flok.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Knuthenborg Safaripark

Maribo

godt at vide

Varighed:
Sæt 1,5 time af til oplevelsenFORBEHOLD:Der kan være begrænsninger i antal bookinger pr. sæson - så bestil og book i god tid!
Inklusive:
Utrolig dyreoplevelse for op til 4 personer Møde med girafferne i girafstalden Køretur i Land Rover med naturformidler bag rattet på Savannen i Knuthenborg Safaripark Fodring af giraffer
Gyldig for:
Alle der drømmer om at se giraffen - helt tæt på!ALDER:Fra 12 år
Vigtig info:
Gyldig for op til 4 personer Under hele forløbet er du/I i gode hænder hos en af Knuthenborg Safariparks erfarne formidlere

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
bottom: 140,