Schackenborg Slotskro

Tønder

I idylliske og historiske Møgeltønder, ligger Schackenborg Slotskro. Selvom byen er lille, er der masser af historie, bindingsværkshuse og en smuk brostensbelagt Slotsgade. Man mærker tydeligt denne skønne charme med et ophold på Schackenborg Slotskro, hvor man møder vaskeægte feriestemning, hygge, historie og service af høj kvalitet. Den kongelig privilegerede kro har en lang historie bag sig og stammer helt tilbage fra sidste halvdel af 1600-tallet.

Værelserne på slotskroen er alle indrettet med finesser og til perfektion, hver i deres egen stil og i lyse toner. Værelserne har alle TV, telefon og hårtørrer, mens man på enkelte også finder badekar eller jacuzzi. Restauranten serverer fantastisk mad, hvor der er fokus på den gode smag og de bedste råvarer. Den dejlige mad kan nydes i restauranten, den hyggelige krostue eller i den smukt indrettede Rejsestald.


På Schackenborg Slotskro er der i den grad plads til forkælelse, afslapning og ikke mindst romantik. En tur til Tyskland er også meget oplagt, med ganske få minutters kørsel fra Møgeltønder og Slotskroen. Kommer man til Schackenborg Slotskro i perioden fra 1. september til slutningen af oktober, vil man kunne opleve det fascinerende naturfænomen 'sort sol'. Her kan man iagttage op mod 1 million stære ”danse” i aftensolen over marsken ved Vesterhavet. Fænomenet regnes for en af de største naturoplevelser, man kan opleve i Danmark. Også udenfor sæsonen for sort sol er marsken et besøg værd. Det er et oplagt sted at tage på mindre vandreture.

  • Slotsgaden 42,
    6270 Tønder
  • 74738383

Kro- og hotelophold med middag

Kro- og hotelophold for 2 personer

Miniferie for 2

Højtbelagt hygge

Luksusbrunch for 2 personer

Kaffe & kage - for 2 personer