Scandic Glostrup

Brøndby, DK

Scandic Glostrup ligger ikke langt fra københavn centrum. Med blot 10 km ind til byen er hotellet derfor et oplagt sted at overnatte, hvis man skal oplevel de mange oplevelser i hovedstadsområdet eller blot vil shoppe og nyde bylivet. Værelserne på Scandic Glostrup er stilrent indrettede i nordisk design. Desuden er der også en hyggelig bar, hvor man kan slappe af med lidt at drikke, samt en restaurant der tilbyder lækker, veltillavet mad med international inspiration.
Kommer man i bil, er Scandic Glostrup meget let at komme til, da hotellet er placeret tæt ved tilkørslen til motorvej E55. Foran hotellet er der 110 gratis parkeringspladser. Er man ikke i bil ligger nærmeste togstation kun 1,5 km væk.
  • Roskildevej 550,
    2605 Brøndby
  • 43 43 42 00

Romantiske dage på hotel

Med gavekortet Romantiske dage på hotel får I hos Scandic Glostrup 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse, morgenbuffet og et glas vin til hver i hotellets bar.

Hotelovernatning for 2

Gavekortet inkluderer hos Scandic Glostrup 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse, morgenbuffet og 1 glas vin pr. person i hotellets bar.

Overnatning med middag for to

Kro- og hotelophold for 2 personer