Co-driver i Lamborghini
En passagertur i en Lamborghini Huracan Spyder
Co-driver i Lamborghini

*Bemærk at gadekørsler først afvikles i 2021 pga. Covid-19

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager!

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Lamborghinien - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini er en Huracan Spyder med ikke mindre end 610 HK og en topfart på 325 km/t. Hør den helt særlige, summende lyd fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem acceleration fra 0-100 km/t. på bare 3,2 sekunder.

Din køretur i Lamborghinien forgår på landevej i Danmark ved en erfaren instruktør. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

En fantastisk køreoplevelse, du aldrig glemmer! 

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre i en førsteklasses sportsvogn.

Se også kør selv Lamborghini

I alt 1 fantastisk partner

P1 Apex

- København, Odense og Aarhus
15 min. kørsel
Passager-oplevelse i Lamborghini Huracan Spyder. Kørsel forgår på landevej. Vejledning og kørsel ved professionel instruktør.
1 person på min. 10 år
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt. De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes. Husk kamera! Forbehold for vejr og teknik. BEKLÆDNING: Almindeligt tøj Sko uden høje hæle. FYSIK:Maks. højde: 205 cm. Maks. vægt: 130 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1817

149,00
Co-driver i Lamborghini
895,-
kr.149
895,-