Co-driver i Lamborghini

En passagertur i en Lamborghini Gallardo

Co-driver i Lamborghini

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 895,-
kr.149
Co-driver i Lamborghini
Total: 895,- Total:
Payment icons
Co-driver i Lamborghini

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager!

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Lamborghinien - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini er en GALLARDO LP 560-4 e-gear med ikke mindre end 560 HK og en topfart på 325 km/t. Hør den helt særlige, summende lyd fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem acceleration fra 0-100 km/t. på bare 3,5 sekunder.

Din køretur i Lamborghinien forgår på landevej i Danmark ved en erfaren instruktør. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

En fantastisk køreoplevelse, du aldrig glemmer! 

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre i en førsteklasses sportsvogn.

Se også kør selv Lamborghini

15 min. kørsel
Passager-oplevelse i Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gear. Kørsel forgår på landevej. Vejledning og kørsel ved professionel instruktør.
1 person på min. 10 år
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt. De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes. Husk kamera! Forbehold for vejr og teknik. BEKLÆDNING: Almindeligt tøj Sko uden høje hæle FYSIK: Maks. højde: 205 cm. Maks. vægt: 130 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes