• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Co-driver i Lamborghini

En passagertur i en Lamborhini Gallardo

Co-driver i Lamborghini

Lagerstatus: På lager

575,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 575,-
kr.575
Co-driver i Lamborghini
Total: 575,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Co-driver i Lamborghini

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager!

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Lamborghinien - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini er en GALLARDO LP 560-4 e-gear med ikke mindre end 560 HK og en topfart på 325 km/t. Hør den helt særlige, summende lyd fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem acceleration fra 0-100 km/t. på bare 3,5 sekunder.

Din køretur i Lamborghinien forgår på landevej i Danmark ved en erfaren instruktør. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

En fantastisk køreoplevelse, du aldrig glemmer! 

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre i en førsteklasses sportsvogn.

Se også kør selv Lamborghini

Fremgår af gavekortet
Passager-oplevelse i Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gear Kørsel forgår på landevej Vejledning eller kørsel ved professionel instruktør
Min. 10 år
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes Husk kamera! Forbehold for vejr og teknikBEKLÆDNING: Almindeligt tøj Sko uden høje hæleFYSIK * Maks. højde: 205 cm. * Maks. vægt: 130 kg.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Dorthe Juhl
Dette er en super fed gave! Jeg har en rigtig drengerøvs kæreste, og jeg regner ret meget med, at dette skal være hans 19 års fødselsdagsgave. Han roder selv meget med biler, og skal til DHB. Så dette ville være en optimal gave, at forære ham. Og så er jeg også selv en stor "fan" af Lamborghini. Så, at jeg kan give ham denne oplevelse, ville også helt klart gøre mig vild! Super fed idé til en gave. Den skal afprøves. Så må vi se, hvad kæresten siger. ;-) Umiddelbart kan jeg intet negativt se i det. Prisen for 15 min er fair, når oplevelsen er så stor. Så det er bare helt kvit.

Personlig informationLuk