+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Co-driver i Lamborghini

En passagertur i en Lamborghini Gallardo

Co-driver i Lamborghini

Om Co-driver i Lamborghini

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager!

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Lamborghinien - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini er en GALLARDO LP 560-4 e-gear med ikke mindre end 560 HK og en topfart på 325 km/t. Hør den helt særlige, summende lyd fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem acceleration fra 0-100 km/t. på bare 3,5 sekunder.

Din køretur i Lamborghinien forgår på landevej i Danmark ved en erfaren instruktør. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

En fantastisk køreoplevelse, du aldrig glemmer! 

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre i en førsteklasses sportsvogn.

Se også kør selv Lamborghini

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

P1 Apex

- København, Odense og Aarhus

godt at vide

Varighed:
15 min. kørsel
Inklusive:
Passager-oplevelse i Lamborghini GALLARDO LP 560-4 e-gear. Kørsel forgår på landevej. Vejledning og kørsel ved professionel instruktør.
Gyldig for:
1 person på min. 10 år
Vigtig info:
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt. De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes. Husk kamera! Forbehold for vejr og teknik. BEKLÆDNING: Almindeligt tøj Sko uden høje hæleFYSIK:Maks. højde: 205 cm.Maks. vægt: 130 kg.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 895,-
kr.149
Co-driver i Lamborghini
Total: 895,- Total:
bottom: 140,