Salsa for par

Lær de forførende trin

Salsa for par

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 499,-
kr.149
Salsa for par
Total: 499,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Salsa for par

Er du vild med dans?

 

Kom helt tæt ind på hinanden på en sjov og anderledes måde – prøv en spændende introduktion til de eksotiske, latinamerikanske rytmer og trin.

 

Salsa er en dans for både krop og sjæl. Mange bliver fascineret af den glæde og velvære, de føler, ved denne sanselige oplevelse, og ender ofte med at blive fuldstændig bidt af den.

Salsa er en temperamentsfuld, sjov og levende dans. En helt perfekte oplevelse for to, der holder af hinanden eller gerne vil komme hinanden nærmere.

 

En dygtig salsa-instruktør sørger for introduktion til denne sensuelle dans i intime rammer – forbeholdt kun jer to! I får instruktion i kropsholdning, greb og trin, og I vil blive overrasket over, hvordan ben og krop hurtigt finder rytmen.

Oplev salsaens beruselse med din kæreste, kone eller mand – vi garanterer en uforglemmelig stund med høj puls, latter og glødende kinder!

En lektion á 50 min.
Instruktion af professionel danselærer. Salsa begynderkursus for to personer. Introduktion til trin, greb og kropsholdning og salsaens eksotiske, latinamerikanske rytmer
2 personer - Alle danseglade par
Undervisningen er en eksklusiv enelektion for kun for jer! Danselektionen foregår i hyggelige lokaler

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Pia Bærentzen
Det var en rigtigt lærerig og sjov time hvor vi nåede at danse mange grundtrin som vi kan øve os på hjemme. Super dygtig og professionel lærer,
Anders Rasmussen
Skide god oplevelse, og for os som aldrig havde prøvet det før, var det perfekt med en times undervisning kun med os og danselæren. God undervisning, sjovt, du når at lære en del på en time og det giver en smag for mere, så en salsatime kan klart anbefales som gave.
Lilian
Virkelig god og intim oplevelse, man hygger sig med det og kommer hinanden nærmere på en god måde.
Michael H. Pedersen
Kan på det varmeste anbefale denne oplevelse. Vi havde fornøjelsen af Salsa Fritz, og det var en yderst positiv, glædelig og dejlig oplevelse.