Salsa for par
Lær de forførende trin

Er du vild med dans?

 

Kom helt tæt ind på hinanden på en sjov og anderledes måde – prøv en spændende introduktion til de eksotiske, latinamerikanske rytmer og trin.

 

Salsa er en dans for både krop og sjæl. Mange bliver fascineret af den glæde og velvære, de føler, ved denne sanselige oplevelse, og ender ofte med at blive fuldstændig bidt af den.

Salsa er en temperamentsfuld, sjov og levende dans. En helt perfekte oplevelse for to, der holder af hinanden eller gerne vil komme hinanden nærmere.

 

En dygtig salsa-instruktør sørger for introduktion til denne sensuelle dans i intime rammer – forbeholdt kun jer to! I får instruktion i kropsholdning, greb og trin, og I vil blive overrasket over, hvordan ben og krop hurtigt finder rytmen.

Oplev salsaens beruselse med din kæreste, kone eller mand – vi garanterer en uforglemmelig stund med høj puls, latter og glødende kinder!

I alt 2 lokationer

Salsa Brava

Frederiksberg

Salsafritz

Kbh S
En lektion á 50 min.
Instruktion af professionel danselærer. Salsa begynderkursus for to personer. Introduktion til trin, greb og kropsholdning og salsaens eksotiske, latinamerikanske rytmer
2 personer - Alle danseglade par
Undervisningen er en eksklusiv enelektion for kun for jer!Danselektionen foregår i hyggelige lokaler

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1729

149,00
Salsa for par
499,-
kr.149
499,-

*