• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Salsa for par

Hvordan man danser de forførende trin

Salsa for par

Lagerstatus: På lager

499,-
Total: 499,-
kr.499
Salsa for par
Total: 499,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Salsa for par

Er du vild med dans?

Kom helt tæt ind på hinanden på en sjov og anderledes måde – prøv en spændende indføring i eksotiske, latinamerikanske rytmer og trin.

Salsa er en dans for både krop og sjæl. Mange bliver fascineret af den glæde og velvære, de føler, ved denne sanselige oplevelse, og ender ofte med at blive fuldstændig bidt af den.

Salsa er en temperamentsfuld og levende dans, og den helt perfekte oplevelse for to, der holder af hinanden eller gerne vil komme hinanden nærmere.

En dygtig salsa-instruktør sørger for indføring i denne sensuelle dans i intime rammer – forbeholdt kun jer to! I får instruktion i kropsholdning, greb og trin, og I vil blive overrasket over, hvordan ben og krop hurtigt finder rytmen.

Oplev salsaens beruselse med din kæreste, kone eller mand – vi garanterer en uforglemmelig stund med høj puls, latter og glødende kinder!

En lektion á 50 min.
Instruktion af professionel danselærer Salsa begynderkursus for to personer Introduktion til trin, greb og kropsholdning og salsaens eksotiske, latinamerikanske rytmer
Alle danseglade par
Undervisningen er en eksklusiv enelektion for kun for jer! Danselektionen foregår i hyggelige lokalerGYLDIG FOR: 2 personer
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Michael H. Pedersen
Kan på det varmeste anbefale denne oplevelse. Vi havde fornøjelsen af Salsa Fritz, og det var en yderst positiv, glædelig og dejlig oplevelse.
Lilian
Virkelig god og intim oplevelse, man hygger sig med det og kommer hinanden nærmere på en god måde.
Anders Rasmussen
Skide god oplevelse, og for os som aldrig havde prøvet det før, var det perfekt med en times undervisning kun med os og danselæren.
God undervisning, sjovt, du når at lære en del på en time og det giver en smag for mere, så en salsatime kan klart anbefales som gave.
Pia Bærentzen
Det var en rigtigt lærerig og sjov time hvor vi nåede at danse mange grundtrin som vi kan øve os på hjemme. Super dygtig og professionel lærer,
kirsten marschall
super sjov og dejlig oplevelse...........perfekt gaveide og dygtig instruktør så man virkelig fik smag for mere

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk