Rundvisning på Den Blå Planet
Kom med bag kulissen i Danmarks største akvarium

Få en eksklusiv, guidet tur i Nordeuropas mest spektakulære akvarium. Kom med bag kulissen, hvor teknikken sørger for krystalklart vand til vores 49 akvarier. Få et indblik i dyrepassernes arbejde med tusindvis af fisk og havdyr som hammerhajer, fugle og havoddere. Og bliv klogere på, hvordan naturen har inspireret den hvirvlende arkitektur, der skaber en unik ramme for Den Blå planet.

En rundvisning i Den Blå Planets forunderlige dyb viser dig steder, hvor kun dyrepasserne kommer. Kom med bag kulissen og se gangene, hvorfra akvarierne bliver passet, og tankene, hvor fiskene lever, inden de kommer i udstillingen. Du kan også opleve det enorme pumpe- og filtersystem, der sørger for, at alle Den Blå Planets fisk og havdyr får ilt og rent vand. Og endeligt kan du få svar på alle dine spørgsmål om hverdagen blandt forunderlige fisk, smukke koraller og 7 millioner liter vand.

I alt 1 fantastisk partner

Den Blå Planet

Kastrup
60-75 minutter.
Rundvisning bag om akvarierne.Informationer om dyrene, akvarierne og dyrepassernes opgaver på Den Blå Planet.Gavekortet er gyldigt for 1 person.* Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet
Gavekortet gælder for 1 person.Maksimum 25 personer pr. rundvisning.Rundvisningen foregår på dansk.
Medbring dit gavekort da det gælder som betaling for oplevelsen.Rundvisningen foregår på dansk.Da rundvisningen også kommer bag kulisserne, hvor der er flere etager og smalle gange, kan turen desværre ikke anbefales gangbesværede eller børn i barne- eller klapvogne.* Bemærk at entrebillet skal tilkøbes hvis ikke man har årskort til Den Blå Planet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2998

149,00
Midlertidig udgået produkt