Rundflyvning over Roskilde
Luft under vingerne med skøn udsigt
Rundflyvning over Roskilde

Om Rundflyvning over Roskilde

 

 

OBS!

Vi har nogle udfordringer med at tilbyde tider p.t.

Oplevelsen kommer tilbage ligeså snart udfordringerne er løst – i mellemtiden opfordrer vi jer til, at udleve en anden oplevelse!

 

 

 

 

Der er noget særligt, spændende og fascinerende ved at flyve - specielt når det er en rundflyvning med det formål at nyde udsigten, i stedet for en almindelig flyvning med et passagerfly.

Her kan du opleve det danske landskab og en af Danmarks ældste byer fra oven med en helt særlig rundflyvning over Roskilde. Du får en flyvetur med pragtfuld udsigt og mulighed for at tage dine helt egne luftfotos. 

Flyveturen starter fra Roskilde lufthavn, og du begynder turen med at flyve hen over det smukke danske landskab, inden du flyver ind over selve Roskilde by.

Her kan du bl.a. nyde synet af den gamle domkirke med de to spir, Vikingeskibsmuseet - måske med et langskib i fjorden? - og de flotte, gamle bygninger.  

Denne særligt arrangerede rundflyvning tager 15-20 minutter, så du har god tid til at nyde udsigten, inden du lander i lufthavnen igen.

Se smukke Danmark fra oven!

Skøn gave til mor, far, bedsteforældre, konfirmanden eller kæresten, så I måske kan følges ad.

godt at vide

Varighed:
15-20 minutter i luften
Inklusive:
15-20 minutters rundflyvning i 9 personers fly Turen foregår fra Roskilde Lufthavn Husk kamera!
Gyldig for:
1 personALDER:Fra 4 årBørn under 18 år i følge med en voksenVÆGT:Max 130 kg
Vigtig info:
Forbehold: Forbehold for vejr og teknik Hvis flyvningen ikke kan gennemføres aftales en ny tid

Tidligere anmeldelser

Gyda og Verner Skriver
Vi var begge meget tilfredse selv om vejret gjorde at turen måtte omlægges men det gjorde ikke så meget og piloten var en meget flink ung mand (Jacob) vi ville ønske at man samme dag kunne komme i kontakt med jer så man kunne sikre sig at der blev fløjet på sådan en dag da vejret ikke så helt så godt og vi havde da 30 km at køre så tænk lige på det fremover. Ellers nød vi turen . venligst Gyda og Verner
Inger og Bjarne
Hej kathrine. Vedr.rundflyvning d.26/8 Jeg hedder Bjarne Rasmussen, og gav min kone Inger rundflyvningen som fødselsdagsgave, hun havde i mange år ønsket en tur, så det var nu.Hun var utrolig begrejstet og var parat til , at tage en tur mere i forlængelse af turen Vejret så ikke godt ud fra morgenstunden, men solen skinnede på hele turen, dog kom vi ikke over Holbæk som forventet,da piloten frafaldt det på grund af uroligt vejr i området. det var også OK. Men det var en behagelig tur med en meget rolig pilot, og vi gør det gerne igen.Hvis vi skulle kritisre noget skulle det være, at der burde være samtalemulighed til piloten så vi løbende kunne blive orienteret om stederne vi overfløj, og udsigten fra kabinen kunne ønskes bedre men alt i alt en stor oplevelse hilsen Inger og Bjarne
ole elmquist
Jeg havde fået gaven af mit ene barnebarn og hans kæreste. De ved, jeg er meget glad for at flyve. Jeg har tidliger været i luften, såvel helikopter som adskillige ferieflyvninger. Jeg har en flysimulator på min computer, så jeg flyver til alverdens lufthavne i meget forskellige fly, både helikoptere, store rutefly, små flyvere, veteranfly samt svævefly. Gaven var derfor meget passende for mig, og jeg var meget tilfreds med arrangementet. Jeg havde gerne ønsket mere flyvetid end 12 minutter, så det kan da være, at jeg kommer igen ved et andet arrangement. Det skal tilføjes, at jeg ikke havde svedige hænder. med venlig hilsen Ole Olmquist

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt