Mere end 2 millioner brugere

Falkoner for en dag

En dag som falkoner på vandring i den midtjyske natur

Falkoner for en dag

Om Falkoner for en dag

Rovfuglen er en helt igennem prægtig dyreart, der jager ved hjælp af sit veludviklede syn og instinkter samt skarpe næb og kløer. Nu kan du få lov til at komme helt tæt på en af de mest fascinerende rovfugle, nemlig høgen, og opleve fuglens stærke jagtinstinkt på helt tæt hold. Tag med på tur med en falkoner og bær selv handsken med hans prægtige høg ud i den smukke midtjyske natur.


Lige fra vikingetiden og op til Christian den 5.s tid har jagt med rovfugle været en yndet beskæftigelse for overklassen og adelige. Og nogle steder i Asien er det stadig blandt naturfolk udbredt at gå på jagt med både ørne, høge og falke.

I Danmark går man ikke længere på jagt med rovfugle, men falkoneren skaber i stedet en slags ”kunstig” jagt, hvor fuglen får lov til at træne og vedligeholde sine naturlige jagtinstinkter. 

På denne tur får du lov til at komme helt tæt på den imponerende rovfugl, da det på turen er dig, som bærer den kraftige falkonerhandske og dermed også dig, som ”flyver” den helt frie rovfugl på en længere vandretur i den smukke natur omkring Silkeborg. Oplev bl.a. suset, når den fantastiske fugl styrtdykker lige ned mod dig og sætter sig til rette på handsken. 

Inden og undervejs vil den professionelle falkoner fortælle dig om de grundlæggende principper i falkoneri samt informere om fuglen, hvordan træningen vil foregå, og hvad du skal gøre.

At holde en rovfugl er en oplevelse, de færreste glemmer. Du vil kunne se den majestætiske fugl dybt i øjnene, mærke dens tyngde og fornemme dens stærke jagtinstinkt.

Fænomenal naturoplevelse!

Fantastisk gavekort til far, mor, bror, kæresten eller dig selv, hvis du altid har drømt om at komme helt tæt på en rovfugl.

godt at vide

Varighed:
Ca. 1,5 time
Inklusive:
Kort gennemgang af de grundlæggende principper i falkoneri og arbejdet med rovfugle Vandretur i det smukke midtjyske landskab, hvor du bærer handsken med prægtig høg Du bliver undervejs ledsaget og instrueret af professionel falkoner Oplevelser og øvelser hvor fuglen sendes af sted for at styrtdykke tilbage til din handske
Gyldig for:
Alle der drømmer om at komme helt tæt på en imponerende rovfuglALDER: Fra 6 år
Vigtig info:

Tidligere anmeldelser

Robert Jensen
Er man ude efter en personlig tur, med et fantastisk indblik i en rovfugls verden og skøn natur kan jeg varmt anbefale at tage turen.
Karin Hansen
En hel unik og fantastisk naturoplevelse. Meget anbefalelsesværdig.
Maria
Super super fed oplevelse som alle burde prøve!!!!
Mia Maaløe
Helt fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales!!!

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt