Rovfugleshow for hele familien

Oplev rovfugle brugt til jagt på helt tæt hold

Rovfugleshow for hele familien

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 75,-
kr.149
Rovfugleshow for hele familien
Total: 75,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-03-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Rovfugleshow for hele familien

Mærk suset og gyset, når prægtige rovfugle suser gennem luften og viser deres eminente jagtteknikker. Rovfugleshow er en fantastisk forestilling med masser af fascinerende underholdning og en lærerig rejse tilbage i historien for hele familien. 

Rovfugle har været benyttet til jagt af mennesker i mindst 4000 år og formentlig meget længere. De majestætiske fugle har et stærkt jagtinstinkt og benytter deres veludviklede syn og flyveteknik samt skarpe næb og kløer til at overvinde byttet. 

Jagt med rovfugle har været en yndet beskæftigelse for overklasse og adelige. Og bl.a. i Asien er det stadig blandt naturfolk udbredt at gå på jagt med både ørne, høge og falke. 

Rovfugle i jagt er et både fascinerende og spændende syn for både børn og voksne. Alle gyser og spærrer øjnene op, når de store fugle dykker efter byttet og viser deres overlegne præcision og styrke. 

Ved dette imponerende rovfugleshow, fremviser professionelle falkonerer forskellige jagtsituationer med fuglene. Oplev både ugler, høge, falke og ørne som bl.a. den kæmpe hvidhovedede havørn når de i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt og flyveegenskaber. 

Under showet bliver I også taget med tilbage i tiden og skal møde bl.a. både hulemanden Bent og hans værdiløse hjælper ”fænghulsulven”, Kong Gulerod den 3. og Hønseavler Svendsen. Og som en ekstra bonus, får du måske lov til selv at holde en ugle eller en af de andre rovfugle. 

Rovfugleshow foregår udendørs i dejligt naturområde med ynglende vilde grågæs, smukke skove, moser og bakkede hedestrækninger. Offentlig natursti gør det oplagt at tage en tur ud i landskabet efter showet og lave en lille familieudflugt med mad og drikke. 

Spændende, underholdende og lærerig familieaktivitet!

En spændende og skøn gave til far, mor, bror, søster – ja – hele familien for en god fælles oplevelse. 

1 time
Show med rovfugle, hvor professionelle falkonerer fremviser fuglenes imponerende jagtteknikker Underholdende skuespil
Alle der har lyst til at opleve et fascinerende show med rovfugle Børn under 3 år – gratis!BEKLÆDNING: Oplevelsen foregår udendørs - tøj der passer til vejret
Børn altid i følgeskab med voksen! Hunde må ikke medbringes til show Det er muligt at bestille et privat show - kontakt Oplevelsesgaver.dk

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Julie Brandt
Rovfugleshowet ved Silkeborg kan varmt anbefales til alle- store som små. Tager man til rovfugleshowet er man garanteret en sjov, hyggelig og lærerig dag. - Julie