Rovfugleshow for hele familien
Oplev rovfugle brugt til jagt på helt tæt hold
Rovfugleshow for hele familien

Mærk suset og gyset, når prægtige rovfugle suser gennem luften og viser deres eminente jagtteknikker. Rovfugleshowet er en fantastisk forestilling med masser af fascinerende underholdning og en lærerig rejse tilbage i historien for hele familien. 

 

Rovfugle har været benyttet til jagt af mennesker i mindst 4000 år og formentlig meget længere. De majestætiske fugle har et stærkt jagtinstinkt og benytter deres veludviklede syn og flyveteknik samt skarpe næb og kløer til at overvinde byttet. 

 

Rovfugle i jagt er et både fascinerende og spændende syn for både børn og voksne. Alle gyser og spærrer øjnene op, når de store fugle dykker efter byttet og viser deres overlegne præcision og styrke. 

 

Ved dette imponerende, humoristiske og lærerige rovfugleshow, fremviser professionelle falkonerer forskellige jagtsituationer med fuglene. Oplev både ugler, høge, falke og ørne som bl.a. den kæmpe hvidhovedede havørn når de i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt og flyveegenskaber. 

 

Under showet bliver I taget med tilbage i tiden, fra den første falkonerfødsel og helt frem til nutiden situation for rovfugle og falkonerer. Mulighed for selv at holde en rovfugl eller ugle. 

 

Rovfugleshowet foregår udendørs i dejligt naturområde. 

 

Før eller efter rovfugleshowet inviteres alle gæster til at gå på opdagelse i "Ugleskoven". Her mødes verden største ugler, dådyr og via jeres paratviden kan i se om i kan finde den rigtige vej i ugleskovens virvar af skovstier. 

 

Nyd efter showet en af stedets lækre bisonburgere eller jeres medbragte mad, på et af de naturskønne åbne eller overdækkede picnicområder med udsigt over sø, dådyr og bisonfolde.

 

En spændende og skøn gave til far, mor, bror, søster – ja – hele familien for en god fælles oplevelse.

1 time
Show med rovfugle, hvor professionelle falkonerer fremviser fuglenes imponerende jagtteknikker Underholdende skuespil
Alle der har lyst til at opleve et fascinerende show med rovfugle Børn under 3 år – gratis!BEKLÆDNING: Oplevelsen foregår udendørs - tøj der passer til vejret
Børn altid i følgeskab med voksen! Hunde må ikke medbringes til show Det er muligt at bestille et privat show - kontakt Oplevelsesgaver.dk

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1884

149,00
Midlertidig udgået produkt