Romantisk slotsophold for 2
Nyd tosomheden på et slot i Danmark
Romantisk slotsophold for 2

I Danmark ligger nogle af verdens smukkeste slotte. Den dag i dag fornemmer du stadig den oprindelige, aristokratiske atmosfære, når du træder indenfor i de fornemme riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner.

Når I ankommer til det slot, I har valgt for jeres romantiske ophold, er der god tid til at nyde de prægtige omgivelser. I kan for eksempel gå en tur i slotshaven, gå på opdagelse på selve slottet eller opleve det store udvalg af vine fra slottets egen vinkælder.

Hen under aftenen vil I få serveret en dejlig 3-retters middag i den charmerende slotsrestaurant, hvor der er rig mulighed for at nyde både maden og hinanden. Herefter vil I blive budt en kop aftenkaffe med sødt og et glas cognac.

Overnatningen foregår i et elegant værelse med jeres helt egen himmelseng, der sørger for, at natten bliver lige så eventyrlig som dagen. Næste morgen serveres morgenmad i restauranten.

Perfekt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk gave til et par, der fortjener et ophold med masser af historie, atmosfære og skøn velvære.

I alt 6 lokationer

Kokkedal Slot

Brovst

Hvedholm Slot

Faaborg

Sauntehus Slotshotel

Hornbæk

Store Restrup Herregaard

Nibe

Sophiendal Gods

Skanderborg

Vrå Slotshotel

Tylstrup
1 overnatning - fra eftermiddag til næste morgen formiddag
3-retters middag i slotsrestauranten - aftenkaffe med sødt og cognac - Overnatning - Morgenmad
2 personer - der vil nyde romantik i eventyrlige omgivelser
Denne oplevelse inkluderer IKKE drikkevarer til middagen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1789

149,00
Romantisk slotsophold for 2
1.980,-
kr.149
1.980,-