Romantisk middag for 2

En dejlig aften til to der fortjener det

Romantisk middag for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 699,-
kr.149
Romantisk middag for 2
Total: 699,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-03-2021
Payment icons
Romantisk middag for 2

Overrask din mand, kæreste eller kone med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere.

Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag og genfind den første forelskelse i stearinlysenes skær, mens I nyder jeres lækre middag og velskænkede vin. Forvandl det travle liv til kvalitetstid med hinanden.

Nu kan I lade romantikken blomstre, når I sætter jer til rette ved et veldækket bord, og lader en hyggelig stemning danne rammen for en romantisk aften i tosomhed.

Middagen består af 2-3 retter, afhængig af hvilken café eller restaurant, I vælger, samt 1 glas vin til hver. Vælg selv, hvor I vil spise, blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Man glemmer ofte, hvor fantastisk en partner man egentlig har. Nu kan I opdage hinanden på ny, og slippe amorinerne løs med en romantisk middag!

Den tid, I er om at nyde en god middag
2-3 retters middag for 2 personer 1 glas vin pr. person Stearinlys på bordet
2 personer
Under booking vil menu samt antal retter fremgå under den enkelte restaurant/café Menu & åbningstider varierer fra café til café

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Denise Hennig
Jeg vil aldrig anbefale, at give et gavekort til en sådanne oplevelse, da du ikke selv kan vælge fra menukortet, hvilket man først finder ud af det, når man dukker op på restauranten (efter denne anmeldelse har de så valgt at ændre ordlyden, til at det er 2 menuer efter kokkens valg på Restaurant Maven). Dette gav en dårlig start, på hvad der skulle ha' været en hyggelig aften. Jeg vil anbefale, at man enten giver et gavekort man selv laver, så man selv kan vælge frit mellem restauranter og derved også hvad man skal spise og drikke.