• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Romantisk middag for 2

En dejlig aften til to der fortjener det

Romantisk middag for 2

Lagerstatus: På lager

699,-
Total: 699,-
kr.699
Romantisk middag for 2
Total: 699,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Romantisk middag for 2

Overrask din mand, kæreste eller kone med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere.

Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag og genfind den første forelskelse i stearinlysenes skær, mens I nyder jeres lækre middag og velskænkede vin. Forvandl det travle liv til kvalitetstid med hinanden.

Nu kan I lade romantikken blomstre, når I sætter jer til rette ved et veldækket bord, og lader en hyggelig stemning danne rammen for en romantisk aften i tosomhed.

Middagen består af 2-3 retter, afhængig af hvilken café eller restaurant, I vælger, samt 1 glas vin til hver. Vælg selv, hvor I vil spise, blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Man glemmer ofte, hvor fantastisk en partner man egentlig har. Nu kan I opdage hinanden på ny, og slippe amorinerne løs med en romantisk middag!

Den tid, I er om at nyde en god middag
2-3 retters middag for 2 personer 1 glas vin pr. person Stearinlys på bordet
2 personer
Under booking vil menu samt antal retter fremgå under den enkelte restaurant/café Menu & åbningstider varierer fra café til café

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Denise Hennig
Jeg vil aldrig anbefale, at give et gavekort til en sådanne oplevelse, da du ikke selv kan vælge fra menukortet, hvilket man først finder ud af det, når man dukker op på restauranten (efter denne anmeldelse har de så valgt at ændre ordlyden, til at det er 2 menuer efter kokkens valg på Restaurant Maven). Dette gav en dårlig start, på hvad der skulle ha' været en hyggelig aften. Jeg vil anbefale, at man enten giver et gavekort man selv laver, så man selv kan vælge frit mellem restauranter og derved også hvad man skal spise og drikke.
Andreas Seidler
Vi havde en fantastisk aften på Cafe Caramel i Slagelse.
Alt var lige som det skulle være, og min kæreste og jeg var meget tilfreds med servicen, maden og drikkevarene.
Og jeg er helt sikker på at det ikke er sidste gang at vi kommer og spiser på
Nethe Nielsen
Brugte dette gavekort på Søgaards Bryghus i Aalborg, og det kan helt klart anbefales. Super hyggelig restaurant og virkelig lækkert mad.

Personlig informationLuk