Ø-romantik på Rømø
Et ophold for to mellem Vesterhav og Vadehav

Om Ø-romantik på Rømø

Hotel Kommandørgården giver en unik mulighed for at stikke af fra hverdagen og nyde hinanden med et romantisk ophold på Rømø. Her er alle tiders chance for at blive nyforelskede igen, mens I slapper af og bliver forkælede på et ophold fuld af ø-romantik. Dette gavekort giver en overnatning for to på det populære hotel.

På jeres dobbeltværelse venter en frugtkurv, chokolade og mousserende vin, og så er tonen slået an for et dejligt ophold. I har fri adgang til Kommandørgårdens wellnesscenter med pool, dampbad og fitness. På ankomst- eller afrejsedagen kan I nyde et par wellnessbehandlinger –25 minutters behandling til hver. Efterfølgende får I sammen et aromaoliebad sammen inkl. et glas sec til hver.

På afrejsedagen er der morgenbuffet i restauranten, før I kan tage friske hjem, en rar oplevelse rigere.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Hotel Kommandørgaarden

Rømø

godt at vide

Varighed:
1 overnatning
Inklusive:
1 overnatning for 2 personerMorgenbuffetFrugtkurv med chokolade og mousserende vin på værelset ved ankomstFri adgang til wellnesscenter md pool, dampbad og fitness1 x 25 minutters behandling pr. personEt aromaoliebad sammen inkl. et glas sec til hver
Gyldig for:
Gyldig for to personer
Vigtig info:
Min. 18 år for at få massage

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
1.960,-
kr.149
Ø-romantik på Rømø
1.960,-