Risbonde for en dag
Kontrasten mellem risdyrkning og ophold på 5-stjernet hotel

Oplev et indblik i en helt anden hverdag i et fjernt, eksotisk land. Tag en 6-dages tur til Kina, og bliv risbonde for et par dage.

 

Arbejdet som risbonde er fysisk krævende og udmattende. Det går ud på at sætte riskorn i lige rækker, tre ad gangen, imens man bevæger sig baglæns. På trods af arbejdets natur med hårdt slid er denne oplevelse en enestående mulighed for at berige dig selv og dit sind. Når du retter rykken og beskuer det smukke omkringliggende landskab, omgivelsernes stilhed og virkeligt oplever en risbondes liv på egen krop vil det formentligt sætte dit liv lidt i perspektiv. Det monotone arbejde vil sætte din hjerne i en zen-lignende tilstand af afslapning, der giver dig ro i sjælen. 

 

Når dagens arbejde er overstået, vil du blive budt på middag. Herefter vil du få anvist husets bedste seng.

 

I løbet af dit ophold vil du dog kunne komme til hægterne på et 5-stjernet hotel og have en fridag i storbyen Changsha.

 

Program:

Dag 1: Du ankommer sidst på eftermiddagen til Changsha. Du vil blive hentet af Xian Huo, som kender til dit program, og vil køre dig til et 5-stjernet hotel, hvor du overnatter. 

 

Dag 2 & 3: Du bliver hentet af Xian Huo kl. 08:00 på hotellet og kørt til risbonden Lie Feng. Køreturen tager ca. 1,5 time. Lie Feng vil sætte dig i gang med dagens arbejde, instruere dig i den rette teknik og give dig indblik i en risbondes liv - dit nye liv de næste 48 timer.

 

Dag 4: Den efterfølgende eftermiddag vil du blive hentet af Xian Huo, der kører dig tilbage til hotellet i Changsha, hvor du vil få 2 timers tiltrængt krops- og fodmassage.

 

Dag 5: Fridag i Changsha- en by med 8 mio. indbyggere samt en rig historie, hvor du blandt andet kan besøge antikke ruiner og templer.

 

Dag 6: Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor du vil flyve hjem en oplevelse rigere.

Ca. 7 døgn
3 nætter på 5-stjernet hotel i Changsha samt 2 timers krops- og fodmassage
For 1 person, men kan arrangeres for par eller en gruppe efter ønske
- Oplevelsen kræver en rimelig god fysisk form- Transport er ikke inkluderet i prisen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1484

149,00
Risbonde for en dag
6.000,-
kr.149
6.000,-