Ridning i Dyrehaven
En ridetur med instruktør og masser af flot natur
Ridning i Dyrehaven

Tag med på ridetur ad snoede stier og oplev smuk skov og natur fra hesteryg. En erfaren rytter og guide tager dig med på en skøn tur med masser af frisk luft. Her kan du alt efter årstiden opleve at ride i omgivelser, hvor bøgen springer ud, under grønne trætoppe, gennem blade i flotte efterårsnuancer eller i blødt, stemningsfuldt snedække.

Landet byder på mange flotte naturoplevelser, og hvad er bedre end at dufte og opleve skoven og naturen til hest. Denne ridetur foregår på en rolig ganger, og du kan få lov til at ride i trav og evt. galop - alt efter holdets sammensætning og hvor øvet, du er.

Rideturen foregår i hold med en øvet rytter som guide og instruktør. Hvis du er nybegynder, kan du få hjælp til at komme i sadlen, og alle vil efter behov få både råd og vejledning undervejs. Men ellers er det blot at nyde hest, omgivelser og den hyggelige stemning. 

Et dejligt gavekort for alle der trænger til at opleve naturen på en ny måde. Turen er helt oplagt at invitere en god ven, kæresten eller hele familien med på.

I alt 1 fantastisk partner

Fortunens Ponycenter

Lyngby
50-55 minutter
Leje af hest Udlån af ridehjelm Ridetur i den smukke natur – i vinterperioden vil det dog være på indendørs ridebane hos nogle af vores samarbejdspartnere Erfaren rytter følger med som instruktør og guide Mulighed for både at ride i både trav og evt. galop - efter niveau
1 person medmindre andet fremgår af gavekortetALDER: Børn skal kunne ride for at deltage. Uden rideerfaring er aldersgrænsen 16 årVÆGT: Max. 110 kgVær opmærksom på at kun et begrænset antal heste kan klare over 90 kg FYSIK: Oplevelsen er mulig med mindre fysiske skavanker - er du i tvivl ring for nærmere info. Det er dog et krav, at du kan følge med i både skridt og trav, hvilket de fleste kan
Ridning foregår på hold med 1-15 deltagere FORSIKRING: Al færdsel med hest er på eget ansvar Tjek egen ulykkes- og ansvarsforsikring BEKLÆDNING: Efter vejr og årstid - Hjelme udlånes FORBEHOLD: Ved meget dårlige vejrforhold, kan det blive nødvendigt at udskyde ridning

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1806

149,00
Ridning i Dyrehaven
220,-
kr.149
220,-