Rejserouletten

Den ultimative overraskelsesferie!

Rejserouletten

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 2.395,-
kr.149
Rejserouletten
Total: 2.395,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-01-2021
Payment icons
Rejserouletten

Turen går til en storby i Europa, resten er en overraskelse! En unik mulighed for at opleve noget nyt og uventet.


Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Tag en pause fra hverdagen og tag på oplevelse med en storbyferie fuld af overraskelser.


Så kan du pakke din kuffert, tage en du holder af under armen, flyve afsted og få en på opleveren.

 

Psst… Når du booker din rejse kan du opgradere og forlænge din tur.

2 overnatninger
- En sikker destination- Direkte fly tur/retur- 1 stk. håndbagage max. 10 kg pr. person (størrelsen varierer fra selskab til selskab)- 3-stjernet hotel med eget badeværelse - 2 overnatninger- Hotel max 30 minutter fra centrum med offentlig transport- Lufthavnsafgifter, brændstofafgifter sikkerhedsafgifter og booking omkostninger- Du kender din destination senest 7 dage efter booking- Masser af eventyr og surprise-faktor- Afrejse både fra København og Hamburg
For to eventyrlystne personer
- Afgang minimum 21 dage fra booking - Når du booker, kan du vælge to datoer op til maksimalt 6 måneder ud i fremtiden - Tillæg i højsæson. Afgange i maj og fra 15. juli til og med 15. august tillæg på 230,- pr. person - Afgange på torsdage, fredage eller lørdage tillæg på 230,- pr. person - Det er ikke muligt at rejse mellem d. 21. december og den 4. januar - Alle afgangsdatoer er baseret på ledighed - En booking skal altid være for min. 2 personer - En af passagererne skal være mindst 18 år - Standard rater for babyer og børn - Passagerer med fysiske handicap frarådes at booke en surprise-storbyferie. Destinationer og hoteller er meget forskellige.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes