Rejserouletten
Den ultimative overraskelsesferie!
Rejserouletten

Det kan til tider være besværligt at finde ud af hvor man skal hen på ferie. Der er så mange muligheder, så mange steder man gerne vil opleve, og cirka 3-400 hjemmesider at sortere igennem. Til sidst kan det nærmest være lige meget, du vil gerne bare ud og flyve, op og afsted! 

 

Så prøv lykken! Spin rouletten og tag på eventyr med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Læg al ansvaret og besværet fra dig og spring ud i livet uden helt at vide hvor du lander. Vi kan dog godt røbe at det kommer til at være en storby i Europa, fuld af overraskelser. 

 

Pak din kuffert, tag en du holder af under armen, flyv afsted og få en på opleveren.

 

Psst… Når du booker din rejse kan du opgradere og forlænge din tur.

I alt 1 fantastisk partner

Take Offer

København V
2 overnatninger
- En sikker destination- Direkte fly tur/retur- 1 stk. håndbagage max. 10 kg pr. person (størrelsen varierer fra selskab til selskab)- 3-stjernet hotel med eget badeværelse - 2 overnatninger- Hotel max 30 minutter fra centrum med offentlig transport- Lufthavnsafgifter, brændstofafgifter sikkerhedsafgifter og booking omkostninger- Du kender din destination senest 7 dage efter booking- Det er ikke muligt at få Malmö, Hamborg, København, Billund eller Aarhus som destination- Masser af eventyr og surprise-faktor- Du vælger selv afrejse fra enten København eller Hamburg
For to eventyrlystne personer
- Afgang minimum 21 dage fra booking- Når du booker, kan du vælge to datoer op til maksimalt 6 måneder ud i fremtiden- Tillæg i højsæson. Afgange i maj og fra 15. juli til og med 15. august tillæg på 230,- pr. person- Afgange på torsdage, fredage eller lørdage tillæg på 230,- pr. person- Det er ikke muligt at rejse mellem d. 21. december og den 4. januar- Alle afgangsdatoer er baseret på ledighed- Det er ikke muligt at få Malmö, Hamborg, København, Billund eller Aarhus som destination- Du vælger selv afrejse fra enten København eller Hamburg- En booking skal altid være for min. 2 personer- En af passagererne skal være mindst 18 år- Standard rater for babyer og børn- Passagerer med fysiske handicap frarådes at booke en surprise-storbyferie. Destinationer og hoteller er meget forskellige.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3344

149,00
Midlertidig udgået produkt