Weekendophold for 2

Dejlige ophold for to i Danmark eller udlandet

Forkæl dig selv eller en du holder af med et lille ophold i Danmark eller udlandet, der passer til en hurtig weekendtur. GO DREAM tilbyder en lang række spændende, skønne og afslappende overnatninger på kroer og hoteller der egner sig perfekt til et weekendophold eller forlænget weekend.

Der er opholdsgavekort til hoteller og kroer i hele Danmark, Europa og resten af verden. Find det helt rigtige ophold her hos GO DREAM til dit næste weekendophold.

48 Oplevelser

Weekendophold

Du har endelig fået fri fra arbejde, og kan du se frem til en længe ventet weekend.

Var det så ikke en idé med weekendophold? Her kan du nyde hvert sekund af weekenden og få den længe ventede pause fra en travl hverdag.

Vi har samlet alle vores weekendophold her på siden, så du kan skabe dig et overblik over vores gode oplevelsespakker. Vi har et stort udvalg af romantiske weekendophold, hvor du kan flygte væk med din eneste ene og være sammen bare jer to. Vi har også nogle gode pakker med weekendophold i Sverige eller Tyskland og kan ligeledes tilbyde et minicruise til Oslo. Vi har noget i alle prisklasser; helt fra de billige weekendophold til mere luksuriøse weekendophold.


Romantisk ophold for 2

Det er vigtigt ikke at glemme romantikken i et forhold, da det jo er med til at holde gnisten i live.

Her er det vigtigt, at I får nogle hyggelige og intime stunder sammen, hvor I kun har fokus på hinanden. Den perfekte måde at få disse stunder sammen, er med et romantisk weekendophold. Her på siden kan I finde et stort udvalg af romantiske weekendophold til dig og din eneste ene.

Hvad end I vil på romantisk storbyferie i Paris eller Rom eller vil have skønne naturoplevelser i Sverige, så er er et weekendophold for jer blandt gavekortene på siden.


Weekendophold i Sverige

Var det ikke en idé med en weekend i Sverige? Så tag afsted og få et weekendophold i særklasse med en af vores oplevelsesgavekort. Er du for eksempel til jagt samt action og spænding, så tag afsted på en 2 dages tur på mountainbike i den skønne svensk natur. I kan også hygge jer i den svenske vildmark, hvor I kan nyde stilheden, fiske eller tage på kanotur.

Vi mange ting I kan opleve i Sverige - blandt andet også Foskajak, som er blevet meget populær og den ultimative adventure-sportsgren.


Gavekort til et weekendophold

Er du på udkig efter en gaveidé, kan du også give dem et gavekort til et weekendophold de selv bestemmer. Det kan ofte være svært at finde ud af, hvilken en af vores weekendophold, som passer til den du søger gave til. Derfor kan det være nemmere at give dem et gavekort til et weekendophold, så de selv kan bruge det på lige den oplevelse de har lyst til.