Storbyferie

Gavekort til oplevelser i storbyer

Storbyferie er blevet en meget populær rejseform blandt danskerne. Denne type ferie giver mulighed for at opleve det bedste af en storby på få dage. Med de billige flybilletter der fås ny om dage, er storbyferie blevet en meget udbredt måde at holde ferie på. Det er desuden en meget let måde at rejse, da man inden for få timer fra Danmark, kan komme til et stort antal storbyer over hele Europa. Med et weekendophold kan man hurtigt få set alt det vigtigste i en by og lære den at kende. Det gode ved denne type ferie er, at man derfor ikke behøve tage fri en uge eller mere bare for at komme ud og få oplevelser uden for Danmark. Så trænger man til et afbræk fra den trivielle og stressende hverdag, er et hurtigt smut til en af Europas mange smukke storbyer en fantastisk måde at få slappet af og få en på opleveren.

22 Oplevelser

Hvad laver man på ferie i en storby?

Rigtig mange danskere fortrækker at deres rejser går til varme lande med sol og strand. Men ønsker man også kultur, liv og underholdning, så er en storbyferie det helt rigtige valg. Alle storbyer har noget helt særligt at byde på og der er altid mange oplevelser. Der er alt fra kunst og sightseeing til lækker mad lige fra street food til gourmet. Ofte bruger mange tiden på at få set alle museerne og de forskellige kendte bygningsværker i byen. Men bare det at gå rundt og mærke atmosfæren og se de små detaljer i bybilledet er en stor del af en storbyferie. Det er her man virkelig lærer byen at kende og får alle de oplevelser, som man ikke nødvendigvis kan læse sig til i den medbragte guidebog.

Står du og skal på storbyferie, bør du kigge på GO DREAMs store sortiment af oplevelser i forskellige storbyer. En af de mest populære storbyer i verden er London. Med vores oplevelse Londond’s Best Bits får du set alle de spændende sidder af storbyen, som man som turist normalt ikke får set.

Går turen derimod til Oslo kan du komme rundt i byen og se de rigtige locations, hvor den norske hitserie SKAM er blevet optaget. Denne oplevelse giver dig mulighed for at se Oslo på en anderledes måde.

New York er en tredje storby, hvor GO DREAM tilbyder oplevelser. Her kan du opleve den kendte storby til fods, til vands med jetski eller i luften fra en helikopter.


Storbyferie i København

Man behøver dog ikke at tage så langt væk for at komme på en spændende storbyferie. I vores egen hovedstad København er der nemlig en masse ting at opleve. Et weekendophold i byen giver dig rig mulighed for at komme rundt og opleve byen fra flere forskellige sider. Vi tilbyder flere byvandringer, hvor den gamle by kan opleves sammen med lokale guider.

Du kan også opleve nogle to af de mest kendte og elskede attraktioner i København men oplevelsesgavekort fra GO DREAM. Få eksempelvis en hyggelig dag med familien i Tivoli i centrum af storbyen eller oplev fantastiske skabninger fra havet på Den Blå Planet på Amager.


Mest populære feriedestinationer i Europa

Fra Danmark ligger der rigtig mange storbyer indenfor kun få timers flyvetid. Hele Europa er fyldt med spændende og historiske storbyer og man behøver bestemt ikke altid besøge hovedstaden. Flere lande har mange interessante byer rundt omkring i landet. Til trods for det store udvalg af destinationer, så har folk det med at besøge de samme storbyer. Den mest besøgte storby i Europa er London med over 17 millioner besøger om året. Herefter følger byer som Paris, Rom, Prag og Amsterdam. Selvom København er en velbesøgt by, så er der langt fra så mange turister her, som i top 10 besøgte storbyer i Europa. Men med omkring 9 millioner overnatninger i byen på et år, så er det stadig en meget populær storby for turister.


Storbyferie udenfor Europa

Langt de fleste vælger Europæiske destinationer til korte storbyferier. Skal man kun lige være på ferie over en weekend, så tager man sjældent for langt væk. Men med de mange billige flyforbindelser der findes, tager flere og flere til fjernere destinationer på storbyferie. Er de meget populære byer uden for Europa er New York. Med masser af daglige afgange til billige penge er der mange der vælger at tage turen over Atlanten for at se skyskrabere, gå på de bedste restauranter fra hele verden og opleve den særlige amerikanske kultur.

Vil du også opleve det bedste fra New York, kan du købe en af GO DREAMs fantastiske oplevelser til den amerikanske storby.