+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Ophold på kro eller hotel

Gavekort til uforglemmelige ophold

Få en uforglemmelig oplevelse med et fantastisk ophold. Med et gavekort fra GO DREAM kan du give en overnatning på et hotel, kro eller slot. Enten til dig selv eller en der trænger til forkælelse. Du kan finde ophold til kroer og hoteller i hele Danmark, i Europa og i resten af verden. Skal overnatningen være noget særlig med noget lidt ekstra, så kan en oplevelsesgavekort til et slotsophold være den perfekte gave.

24 Vare(r)

Hotelophold

Du kan finde mange forskellige gavekort til hotelophold fra GO DREAM i alle prisklasser. Det kan være alt fra en romantisk weekend med en enkelt overnatning til en miniferie på 3 dage. Gavekortet kan benyttes til en lang række hoteller i hele Danmark.

Ligeledes kan du få hotelophold til storbyferier i hele Europa, i USA eller et helt tredje sted i verden.


Kroophold

Ønsker du at tilbringe natten i hyggelige, traditionelle omgivelser med ægte krostemning, så kan du vælge et gavekort til kroophold. Disse gavekort kan ligeledes benyttes til en række danske kroer spredt over hele landet. Hvilken kro du vælger afhænger af, om du ønsker landlig idyl med natursmukke omgivelser, eller et afslappende ophold nær en by.

Du kan desuden fejre jul eller nytår på god gammeldags manér, på den hyggelige kro Benniksgaard.


Slotsophold

Vil du give en gave der er lidt udover det sædvanlige, kan et gavekort til et slotsophold være en oplagt mulighed. Her på siden kan du finde slotsophold til slotte i både Danmark og i udlandet.

bottom: 140,