Forlænget weekend & weekendrejser

Spændende & romantiske rejser til en forlænget weekend!

Når man endelig tager fri fra arbejde, og kan se frem til en længe ventet weekend, ønsker man at nyde hvert minut af den. Nu har man brug for en pause, fra alt stress og jag i dagligdagen. Var det ikke en idé med en weekendrejse, hvor du kan få en afbræk fra hverdagen og mulighed for at slappe helt af?

Vi har samlet alle vores weekendrejser og -ophold, uanset om du har planlagt en romantisk forlænget weekend med din partner, eller om du skal på oplevelsestur med din bedste ven. Vi har noget til ethvert budget; både billige forlængede weekend ophold til mere luksuriøse weekend rejser. Hvis det bare er dig og din kæreste, vil et romantisk kroophold være oplagt.

Romantisk forlænget weekend

Er det bare dig og din bedre halvdel, skal I vælge en oplevelse, hvor I kan nyde hinanden fuldt ud. Det kunne for eksempel være en idé med et romantisk slotsophold eller et minicruise til Oslo.  I kan også komme på et 3-dags miniferie eller tage afsted på et romantisk ophold på Rømø. Mulighederne er mange, hvis I ønsker efter en romantisk weekend hjemmefra.

Drengerøvs tur

Skal dig og din bedste ven på drengerøvs tur? Så har vi de ultimative oplevelser, der vil gøre det til den fedeste mandetur. Var det ikke en ide med en mountainbike weekend eller skulle det være en golfferie i Frankrig? Hvis I virkelig skal give den fuld gas, kunne det også være en idé med en sublim Ferrari weekend.

Pigehygge

Er du helt udkørt, og har brug for en weekendrejse med din bedste veninde? Så tag sammen af sted på et wellness ophold ved Ystad Saltsjöbad, hvor I kan blive forkælet fra top til tå.

 

Her skal I ingenting udover at slappe af og hygge jer. Her kan I se frem til en afslappende wellness weekend – hvor det meste af tiden forgår i badekåbe og tøffel-tempo, så sjælen kan følge med.

31 Vare(r)