Rejse & ophold

Gavekort til rejser og ophold

 

At rejse er at leve, skrev H.C. Andersen.

 

Han drog selv på eventyrlige rejser, men fik ingen rejsegavekort. Hvis du søger en god rejseoplevelse til dig selv og din partner, eller som gave til forældre, jeres bedste venner, eller som bryllupsgave, så er her vores bedste gavetips med gavekort til rejser eller et spændende ophold.

 

Husk at gavekort fra GO DREAM / Oplevelsesgaver.dk har 2 års gyldighed, og at det er gratis at ombytte gavekortet til andre oplevelser i hele gyldighedsperioden. Bestil i dag og få leveret i flot gaveæske indenfor få dage eller vælg et e-gavekort, som leveres på et par minutter.

48 Vare(r)

Hvis du leder efter en god gave til en du holder af og som gerne vil ud og opleve, så finder du gaveideer her. Et skønt kroophold, en romantisk hotelovernatning, et feriehus, spaophold eller måske på et slot. Vore forslag til gaver til far, mor, søster eller bror, eller som en eventyrlig gave til en bryllupsdag, er et rejsegavekort til rejse til et bredt udvalg af oplevelser. Vi spænder så vidt som rejser for 2 til en tur i den svenske skærgård i kajak, over en kulturrejse for par, til det ultimative eventyr med en rundrejse på Cuba på motorcykel. Vi kan tilbyde gavekort til oplevelser i Mexico, Frankrig, Egypten, Cuba, Vietnam, Tenerife, Finland, USA, Kina og selvfølgelig Danmark. Du kan få eventyrlige oplevelser sammen med hajer, i en kajak, på en golfbane, på en bryllupsrejse eller som risbonde. Valget er dit. Køb gavekort hos Oplevelsesgaver uden risiko – modtageren kan bytte til en anden oplevelse indenfor 2 år.