TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Rejse & ophold

Gavekort til rejser og ophold

Kom ud og oplev livet med rejsegavekort til spændende rejser og ophold. Hos GO DREAM tilbyder vi en lang række oplevelsesgavekort til mange forskellige ophold og rejser i hele Danmark, samt i udlandet i blandt andet Sverige, Tyskland og USA. Gavekortene byder på mange forskellige ophold og rejser fra et hyggeligt bed & breakfast til en uforglemmelig golfferie i Frankrig.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et ophold eller rejsegavekort.

91 Oplevelser

Rejser og ophold i Danmark

Danmark har rigtig meget at byde på. Derfor er det en skam at så mange danskere hvert år vælger at tage til udlandet for at holde ferie. Men Danmark er perfekt til at komme afsted på en kortere tur som et weekendophold i en forlænget weekend. Det kan for eksempel være et lækkert wellness-ophold med massage og spa eller et slotsophold med gastronomiske oplevelser.


Rejser i Europa

Vil du gerne komme på en spændende tur udenfor landets grænser, så er der også rigeligt med oplevelsesgavekort til rejser og ophold i både Europa og andre lande verden over. Er du til vilde naturoplevelser, kan du i Mexico komme helt tæt på de store hvidhajer. Er du mere til mere stille oplevelser i naturen, er sælsafari i Falsterbobukten nok et bedre valg.

Mange af gavekortene til rejser og ophold i Europa byder på afslapning og hygge. Et minicruise til Oslo er den perfekte måde at stresse af og nyde hinandens selskab. Vil du i stedet opleve den vildeste luksus, så er drømmerejsen til Maldiverne den ultimative oplevelse. Skal rejsen være lærerig tilbyder GO DREAM også et ophold med kokkeskole i Toscana, hvor du kan lære at tilberede ægte italienske retter fra Toscana.