Prøv klatring

Prøv klatring

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 350,-
kr.149
Prøv klatring
Total: 350,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Prøv klatring

Prøv Klatring - for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb, uden at skulle investere i et sikringskursus først.  Oplevelsen varer 2 timer, hvor uddannede instruktører tager ansvaret for jeres sikkerhed og sørger for, at I får en oplevelse ud over det sædvanlige. Alt klatreudstyr er inkluderet i prisen.

Forløbet starter med en introduktion af jeres instruktør, som også hjælper jer med at finde de rette klatresko og seler. Så er der grundig opvarmning, så I er forberedt på at prøve kræfter med klatrevæggene. Jeres instruktør gennemgår nu grundteknikker i bouldering = klatring på vægge af max 5 meters højde med faldmadrasser under.

Efter en halv times tid bouldering går det videre til højdepunktet: Toprebsklatring på 15 meter høje klatrevægge - i Nordeuropas største klatrehal!

 

Fokus på topreb (for øvede - 4 personer):
Denne oplevelse er særligt velegnet til jer, som allerede har prøvet at klatre og gerne vil fokusere på topreb. Vælg denne pakke i menuen til højre.

Efter jeres event kan I benytte vores fine omklædnings- og badefaciliteter, og slutte af med at summe over stemningen i vores café, hvor vi kan tilbyde en god kop kaffe, kolde drikkevarer og en lækker snack.

2 timer
Alt klatreudstyr, instruktion samt 1 vand eller 1 kop kaffe pr. person
Gyldig for 1 - 4 person(er) (fremgår af gavekort)Alle kan deltage
Der bookes op til 8 personer på et hold

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Michelle
Utrolig sjov oplevelse. Hård ;) Men de ømme muskler værd