F-16 simulator

Du bliver luftens ubestridte hersker, når du får lov til at sætte dig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran dig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

 

Du vil under "flyvningen" få vejledning og råd fra en erfaren instruktør. Du har hele tiden selv fuld kontrol over flyet og kan vælge at flyve din egen mission, hvor din flyvning foregår over Danmark. Eller du kan udfordre en ven, der sidder i en F-16 simulator lige ved siden af dig, til en nervepirrende luftkamp - en rigtig herre-dogfight. Denne helt fantastiske F-16 simulator giver dig en særdeles virkelighedstro fornemmelse af livet som jagerpilot og er den eneste af slagsen i hele Europa, du kan komme til at prøve som privatperson. Er der en dygtig jagerpilot gemt i dig?

 

Køb gavekortet til en tur i en F-16 simulator til en god ven, kæresten eller manden med lyst til luft under vingerne, men som stadig vil have benene på jorden.

I alt 2 lokationer

Eventhytten

Brabrand

Youfly Roskilde

Roskilde
15 minutter
Flyvning i simulator. Vejledning og råd undervejs fra erfaren instruktør
For 1 person. Min. 14 år. Min. højde 165 cm. Max. vægt 130 kg.
Man skal være min. 14 år - Min. højde er 160 cmVægt max. 130 kgDer kræves ingen erfaring med flyvning - alle kan være med!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2653

149,00
F-16 simulator
299,-
kr.149
299,-