Prøv at køre hundeslæde
Undervisning i hundeslædekørsel

Forbered dig på at blive fortryllet, når du træder ind i vores verden. Du kan mærke kraften og kærligheden fra hundene, mens du nyder synet af den fantastiske natur.

 

Turen starter med en lektion i hundeslædekørsel. Her lærer du at holde fast i slæden, bøje i knæene og bruge bremsen korrekt. Bagefter er vi klar til at møde hundene og sætte seler på dem. Når hundene er spændt for, skal vi selv gøre os klar til turen. Vi skal have vores varme heldragt og vanterne på, og selvfølgelig vores kamera! Vores hunde er professionelle, hvilket vores gæster tit ikke er. Derfor tager vi det roligt i starten og så kommer I hurtigt efter det. Bare kom i sving – og husk at bruge bremsen!

 

På denne tur kører du din egen slæde. Der er også mulighed for at du og din ven kan dele en slæde, hvis du ønsker dette. Når vi har kørt i ca. 30 min, holder vi et hvil på max 5 min, så vi kan strække benene, skifte fører eller tage billeder. Derefter skal vi suse gennem vinterlandskabet på ny. Efter yderligere ca. 30 min er vi halvvejs på turen, og her stopper vi for at spise et let måltid. Vi laver bål, vi kan varme os ved, og brygger naturligvis kaffe. Efter frokost vender vi næsen hjemad med slæderne.

 

Når vi kommer tilbage, venter der godbidder og velfortjente kram til hundene, der har gjort et godt arbejde foran slæderne. Derefter tager vi selerne af hundene slipper dem løs i deres hundegård – og så er det bare at komme ud af den varme heldragt, parat til nye eventyr.

I alt 1 fantastisk partner

Wild Lapland

Lycksele
ca. 4 timer
Undervisning i hundeslædekørsel Vinterstøvler og varm heldragt
For 1 person der vil prøve at køre hundeslæde
Transport til og fra kennelen samt hue og handsker er ikke inkluderet i prisen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3440

149,00
Prøv at køre hundeslæde
1.499,-
kr.149
1.499,-