Prøvetur i svævefly med spilstart

Svæveflyvning ER fantastisk! Og så er det samtidig den sikreste form for flyvning overhovedet. Øst-Sjællands Flyveklub ligger i Kongsted ved Rønnede, kun 5 minutters kørsel fra Sydmotorvejen. Hos dem kan du prøve hvordan rigtig flyvning føles. Sammen med en af deres erfarne instruktører får du en uforglemmelig tur i et to-sæde fly.

Mærk G-kræfterne under de forskellige manøvrer i luften og glæd dig til at se landskabet fra en helt ny vinkel. Måske er du heldig at se rovfuglene flyve meget tæt på.

 

Inden turen starter, vil du blive grundigt orienteret, om hvordan din flyvetur vil forløbe. Du vil også få en kort introduktion til svæveflyvesporten generelt, hvor de fortæller om hvorledes det er muligt at svæveflyve lige som fuglene helt uden motor. Du vil helt sikkert elske det. En oplevelse for livet.

 

Efter den indledende orientering bliver du sat i svæveflyet og selerne bliver spændt. Glæd dig nu til accelerationen under starten, hvor du på kort tid bliver trukket op i 3-400 m. højde. Herfra glider du rundt i lufthavet med en fantastisk udsigt over landskabet. Efter 8-10 minutter lander du igen sikkert på flyvepladsen efter en uforglemmelig tur.

 

Skulle du få lyst til mere flyvning, så introducerer de dig meget gerne til deres mange medlemstilbud samt uddannelseskoncept, hvorigennem du kan erhverve dit helt eget flycertifikat.

I alt 1 fantastisk partner
Den samlede oplevelser varer 1-2 timer. Selve flyvningen varer ca. 10 minutter.
Oplevelsen inkluderer briefing om turen, generel information, rundvisning mm. og selvfølgelig selve flyvningen.
Oplevelsen gælder for 1 person
Flyvesæsonen er fra 1. maj til 30. september. Hvis vejret ikke tillader flyvning på dagen, aftales en ny dag. Du må ikke have indtaget alkohol før flyveturen. Du skal veje under 110 kg inkl. tøj og sko. Løse sko eller høje hæle er ikke tilladt. Almindelige flade sko er bedst.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 4117

149,00
Prøvetur i svævefly med spilstart
499,-
kr.149
499,-