• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Prøvedyk i havet

Professionel instruktør vejleder ved ens første dyk i åbent farvand

Prøvedyk i havet

Lagerstatus: På lager

599,-
Total: 599,-
kr.599
Prøvedyk i havet
Total: 599,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Prøvedyk i havet

Et prøvedyk er som at se en helt ny og forunderlig verden åbne sig for øjnene af dig. Oplev den utrolige fornemmelse, når du dykker for første gang og trækker vejret under havets overflade.

Det første prøvedyk føles altid som noget helt særligt - og i havet er det ganske enkelt enestående. Du vil føle dig som en astronaut, der bevæger sig i rummet eller som en fugl, der svæver højt oppe i himlen. Samtidig kommer du helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden på havbunden. Har du ikke altid været nysgerrig omkring hvordan der ser ud dernede? 

Prøvedykket finder sted, efter at din certificerede instruktør grundigt har gennemgået udstyr og teori. I følges ud til stranden, hvor du bliver iført dykkerudstyret. Sammen med instruktøren dykker du stille og roligt ned i havets spændende og vægtløse univers.

Du kan også få et prøvedyk om vinteren, men da foregår det i svømmebassin.

En oplevelse helt udover hvad du nogensinde har prøvet før. 

Giv dig selv et prøvedyk som oplevelse, og afgør om du skal gå videre på dykkerkursus. Eller giv oplevelsen som gavekort til din bror, far eller bedste ven.

ca. 1-2 timer
Instruktør og lån af udstyr Gennemgang af teori og udstyr Dyk i havet
1 person
Prisen er pr. person Husk badetøj og håndklæde Dykkerudstyr udlånes gratis Kræver førlighed nok til at svømme Aktiviteten kræver at du kan svømme og har en nogenlunde fysik - men de fleste kan gennemføre Fra 12 år Bemærk at der kan forekomme ekstrabetaling for børn under 13 år, da der bliver brugt ekstra ressourcer på deres instruktion
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Mie
super fed ide ..

Personlig informationLuk