Prøvedyk i havet

Professionel instruktør vejleder ved det første dyk i åbent farvand

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 599,-
kr.149
Prøvedyk i havet
Total: 599,- Total:
Payment icons
Prøvedyk i havet

At dykke er som at se en helt ny og forunderlig verden åbne sig for øjnene af dig. Oplev den utrolige fornemmelse, når du dykker for første gang og trækker vejret under havets overflade.

 

Det første prøvedyk føles altid som noget helt særligt - og i havet er det ganske enkelt enestående. Du vil føle dig som en astronaut, der bevæger sig i rummet eller som en fugl, der svæver højt oppe i himlen. Samtidig kommer du helt tæt på den fantastiske og ellers skjulte verden under havets overflade. Har du ikke altid været nysgerrig omkring hvordan der ser ud dernede? 

Når din certificerede instruktør grundigt har gennemgået udstyr og teori, vil dit prøvedyk finde sted. I følges ud til stranden, hvor du bliver iført dykkerudstyr. Sammen med instruktøren dykker du stille og roligt ned i havets spændende og vægtløse univers.

Du kan også få et prøvedyk om vinteren, men da foregår det i svømmebassin.

En oplevelse helt udover hvad du nogensinde har prøvet før. 

Giv dig selv et prøvedyk som oplevelse, og afgør om du skal gå videre på dykkerkursus. Eller giv oplevelsen som gave til en der fortjener en helt speciel oplevelse.

ca. 1-2 timer
Instruktør og lån af udstyr Gennemgang af teori og udstyr Dyk i havet
1 person på begynderniveau
Prisen er pr. person Husk badetøj og håndklæde Dykkerudstyr udlånes Kræver førlighed nok til at svømme Aktiviteten kræver at du kan svømme og har en nogenlunde fysik - men de fleste kan gennemføre Fra 12 år Bemærk at der kan forekomme ekstrabetaling for børn under 13 år, da der bliver brugt ekstra ressourcer på deres instruktion

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes