• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Prinsesse for en dag

Et slot står til rådighed, med riddersal og eventyrlige omgivelser

Prinsesse for en dag

Lagerstatus: På lager

34.000,-
Total: 34.000,-
kr.34.000
Prinsesse for en dag
Total: 34.000,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Prinsesse for en dag

Udlev drømmen som prinsesse, når du for en dag får et helt slot til din rådighed.

Det smukke franske slot Hattonchâtel Château er den perfekte ramme for store begivenheder som f.eks. bryllupper eller fødselsdage, der bare skal være helt igennem uforglemmelige.

Dette eventyrslot ligger i de mest fortryllende og naturskønne omgivelser i regionen Lorraine i Frankrig og er omkranset af et fantastisk skovlandskab og høje sneklædte bjerge.

Når du lejer slottet for en dag, bliver du mødt af en rød løber op til riddersalen (selskabslokalet), hvor der er dækket ekstravagant op med kandelabre og blomsterdekorationer i fineste stil. Og hele dagen har du og dine gæster fri adgang til blandt andet salen "Le Salle de Burgraves", biblioteket, damestuen og pejsestuen. Det hele oser af luksus og historie – i sandhed en oplevelse i historisk atmosfære.

I den prægtige atriumgård og i parken bliver der stillet havemøbler op, så I kan sidde ude ved faklernes skær, og når det bliver mørkt, kan I beundre slottet og udsigten over bjergene. Et helt igennem eventyrligt syn, som, du kun troede, kunne opleves på film.

Ved bryllupper er det muligt at blive viet i den lille smukke lokale kirke, der ligger ved siden af slottet. Bryllupssuiten ligger i det romantiske tårnværelse, og du kan også vælge at hyre Hattonchâtel Châteaus professionelle bryllupsarrangører, som kan hjælpe dig med at gøre dagen til det fuldendte drømmebryllup helt ned i mindste detalje.

En weekend - overnatning fra lørdag til søndag
Leje af det prægtige slot i et døgn Fri benyttelse af salen "Le Salle de Burgraves, bibliotek, damestue og pejsestue Overnatning i brudesuite under slotsopholdet Fri adgang til atriumgården og haven med havemøbler Smukt opdækkede borde med kandelabre og blomster dekorationer Optænding af pejse efter behov Rød løber ved indgang til riddersal Fakler i den franske atriumgård og ved indgang til riddersal Hejsning af flag Slutrengøring efter festen
Dig selv, din prins og jeres venner.
Transport, overnatning og middag er ikke inkluderet
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk