+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Polterabend

Idéer til gaver og aktiviteter på dagen

Din veninde eller kammerat skal giftes, og du vil arrangere den perfekte polterabend for ham/hende. Men hvordan er det nu lige man gør og hvad skal I lave? Vi har samlet en masse god inspiration til jer, som skal holde polterabend. Det vigtigste at få valgt de rette aktiviteter, så det bliver en god polterabend for bruden/brudgommen og alle gæster.

Find hele vores udvalg af aktiviteter og gaver til polterabend herunder.

30 Vare(r)

Polterabend aktiviteter for kvinder

Der er mange forskellige ting man kan lave til en pige polterabend. Når det er en kvinde, som skal giftes, vil aktiviteterne typisk være mindre action prægede end hos mændene.

Vi kan tilbyde et hav af oplevelser, som vil være perfekte til en kvinde polterabend, og når du bestiller hos os, vil du samtidig få en god pakke pris.

Til om dagen kan vi blandt andet anbefale croquis tegning, chokolade kurser eller poledance lektioner, som helt sikkert vil sætte en smil på brudens læber. Vi har også mere action prægede oplevelser som de såkaldte Escape room spil, hvor I bliver låst inde i et rum og skal løse et mysterium for komme ud.

Om aftenen kan I passende kombinere middagen med et sushikursus eller aftenens drinks med et cocktailkursus og lektioner i sensuel dans.

Vi har noget for enhver smag om bruden vil have vilde aktiviteter eller en hyggedag med sine veninder.

Polterabend aktiviteter til mænd

Vi har et stort udvalg af aktiviteter til en mande polterabend. Når en mand skal giftes, skal polterabenden typisk være fyldt med action. Heldigvis har vi en masse oplevelser, som passer på dette.

Om dagen kan vi blandt andet anbefale Fun Ballz, hvor I kan få lov til at gå på vandet. Det foregår selvfølgelig ikke i fri luft, men inde i nogle store gennemsigtige plastikbolde. Hvis budgettet er lidt større, kan vi også tilbyde bungy jump eller en tur i flysimulator.

Om aften vil I kunne tage til ølsmagning eller fortsætte den vilde dag med en omgang paintball. Der er masser af aktiviteter at vælge imellem til en polterabend, ligegyldigt hvilken type gommen er.


Hvad skal man huske til en poterabend?

Gæstelisten er det første, som skal på plads, for der er ingen polterabend uden gæster. Æresgæsten vil uden tvivl også være ret ked af det, hvis nogle af hans eller hendes bedste venner mangler på dagen. Man vil ofte ikke kunne undgå, at der er nogen, som melder fra eller simpelthen bare ikke kan få nogle af datoerne til at fungere.

Datoen er det næste I skal sætte fast. I kan nemlig ikke begynde at planlægge nogle af aktiviteterne, før I har fastlagt den.

Budgettet skal ligeledes bestemmes først i processen, da I ellers ikke har et overblik over, hvor mange oplevelser I kan bestille eller hvor meget de må koste. Traditionen tro skal bruden selvfølgelig ikke betale til noget på dagen, så derfor er budgettet fordelt på antal gæster. Derfor er det også vigtigt, at når man først er meldt til, så kan man ikke melde fra igen, da budgettet så bliver overskredet.

Oplevelserne er det sidste, men selvfølgelig det vigtigste I skal vælge til dagen. Her er det essentielt, at I holder dagen i bruden eller brudgommens ånd. Det vil sige, at I ikke inkluderer aktiviteter som æresgæsten ikke vil være tryg ved. Husk - det er deres polterabend ikke jeres.


Personlige gaver til polterabend

Til mange polterabender er det kutyme, at man giver bruden eller brudgommen en personlig gave til at huske dagen. I de fleste tilfælde vil alle deltagere slå sig sammen om en at give en gave, da man så kan købe en større gave.

En oplevelse kan være en god idé som gave til en polterabend. Ideelt vil det være noget som han/hun kan bruge sammen med sin kommende partner. Vi kan anbefale forskellige oplevelsespakker indenfor området, blandt andet en romantisk middag for to eller hyggeligt kroophold. Det kan også være en “bliv-klar-til-brylluppet”-gave, så som en ansigtsbehandling eller manicure til hende og en professionel barbering til ham.

bottom: 140,