Pingvinfodring i ZOO

Få indblik i en dyrepassers hverdag med pingvinerne samt fri adgang til ZOO resten af dagen

Pingvinfodring i ZOO

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 525,-
kr.149
Pingvinfodring i ZOO
Total: 525,- Total:
Payment icons
Pingvinfodring i ZOO

Hjælp dyrepasseren med at gøre foderet klar, og vær med til at håndfodre Zoos humboldtpingviner, før Haven åbner for andre gæster. Det er en unik oplevelse at komme i Zoo før åbningstid, hvor du oplever den særlige ro, der er i Haven, når dyrene vågner. Få et særligt indblik i dyrepassernes arbejde og lær om pingvinernes kost og foderplan, når I sammen gør fiskene klar til pingvinerne i Zoos foderkøkken.

Ved du, hvordan man kan kende pingvinerne fra hinanden, eller hvordan man kender forskel på unge og ældre pingviner? Det og meget mere, lærer du om, når dyrepasseren fortæller spændende og sjove historier fra deres arbejde med pingvinerne.

Der er kun plads til fire personer på en fodring, hvilket gør det til en intim og ganske særlig oplevelse - kun for jer!

1 time
Indblik i dyrepassernes hverdag med pingvinerne samt fri adgang til ZOO resten af dagen
Alle med interesse for særlige dyreoplevelser Gælder for 1 personMinimumsalder 12 år
Oplevelsen finder sted på hold med max 4 deltagere Aldersgrænsen for deltagelsen er minimum 12 år Da der er meget ujævnt i anlægget, og vi skal ned og sidde på stenene; er det vigtigt, at du ikke er dårligt gående, samt at du har praktisk lukkede sko på

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes