Pingvinfodring i ZOO
Få indblik i en dyrepassers hverdag med pingvinerne samt fri adgang til ZOO resten af dagen
Pingvinfodring i ZOO

Hjælp dyrepasseren med at gøre foderet klar, og vær med til at håndfodre Zoos humboldtpingviner, før Haven åbner for andre gæster. Det er en unik oplevelse at komme i Zoo før åbningstid, hvor du oplever den særlige ro, der er i Haven, når dyrene vågner. Få et særligt indblik i dyrepassernes arbejde og lær om pingvinernes kost og foderplan, når I sammen gør fiskene klar til pingvinerne i Zoos foderkøkken.

Ved du, hvordan man kan kende pingvinerne fra hinanden, eller hvordan man kender forskel på unge og ældre pingviner? Det og meget mere, lærer du om, når dyrepasseren fortæller spændende og sjove historier fra deres arbejde med pingvinerne.

Der er kun plads til fire personer på en fodring, hvilket gør det til en intim og ganske særlig oplevelse - kun for jer!

I alt 1 fantastisk partner

København Zoo

Frederiksberg
1 time
Indblik i dyrepassernes hverdag med pingvinerne samt fri adgang til ZOO resten af dagen
Alle med interesse for særlige dyreoplevelser Gælder for 1 personMinimumsalder 12 år
Oplevelsen finder sted på hold med max 4 deltagereAldersgrænsen for deltagelsen er minimum 12 årDa der er meget ujævnt i anlægget, og vi skal ned og sidde på stenene; er det vigtigt, at du ikke er dårligt gående, samt at du har praktisk lukkede sko på

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2747

149,00
Pingvinfodring i ZOO
525,-
kr.149
525,-