Pilot for en dag
Lær at flyve og kom helt tæt på himlen

Har du altid drømt om at flyve et fly? Nu har du muligheden for at udleve din drøm og få en smagsprøve på livet som pilot.

 

Inden take-off vil en erfaren flyveinstruktør oplyser dig om flyvningens grundprincipper, introducere dig for det lille 4-personers fly og gennemgå instrumenterne i cockpittet.

Herefter taxier du på egen hånd ud til startbanen og skal selv tage imod starttilladelse fra tårnet. Slip nu bremsen, giv gas og træk i rattet - og pludselig vil du befinde dig i luften. Du har enerådigt kontrol over styrpinden og dermed flyet, og flyveinstruktøren ved din side vil give dig gode råd og vejlede dig under hele turen.

 

Glæd dig til den helt særlige oplevelse, det er at lette, lande og styre et fly i luften og nyd samtidig den storslåede udsigt over land og by under din flyvetur.

 

Ophæv tyngdekraften og mærk suset!Giv en dag på flyveskole til manden eller kvinden, der har alt, men mangler luft under vingerne.

 

I alt 1 fantastisk partner

Flight4000 Roskilde

Roskilde
Ca. 1 time heraf 30 minutters bloktid hvor af 15-20 minutter foregår i luften.
Prøvetime som pilot. Du styrer selv et lille fly. Gennemgang af flyvningens grundlæggende principper. Undervisning og vejledning undervejs ved professionel flyveinstruktør. Prøvetimen kan medregnes i videre professionel eller privat pilot-uddannelse. Forsikring er inkluderet
1 person med en lille pilot i maven
Berusede personer bliver afvist.Der tages forbehold for vind, vejr og teknik.GYLDIG FOR1 personALDERMin. 16 år

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1428

149,00
Pilot for en dag
1.695,-
kr.149
1.695,-

*