Personligt farve- og stiltjek

Professionel stylist kigger dig efter i sømmene

Personligt farve- og stiltjek

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.399,-
kr.149
Personligt farve- og stiltjek
Total: 1.399,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 17-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Personligt farve- og stiltjek

Få masser af inspiration til din garderobe med et personligt stiltjek. Din helt egen professionelle stylist giver dig masser af tips og tricks til din påklædning, og lærer dig at fremhæve dine bedste sider. 

De fleste kender følelsen af at stå foran garderobeskabet og synes, at det hele er kedeligt. De fleste kender også til at løbe tør for inspiration. 

Med dette personlige stiltjek får du masser af nye tips og idéer til din stil. Du vil få udført et farve-check, hvor stylisten finder frem til hvilke farver, der klæder netop dig bedst - både hvad angår tøj og makeup. Du vil også få råd og vejledning til hvilket snit du med fordel kan gå efter, når du shopper tøj. 

Efter dit stiltjek vil du vide meget mere om hvordan du frisker din garderobe op med få midler.

Gavekort med masser af inspiration til personlig stil til både mor, konen, kæresten, lillesøster eller måske en veninde.

1 time
Alle kvinder, der gerne vil have nye idéer til garderoben
Dit stiltjek er en eksklusiv time alene med professionel stylist Du skal til dit stiltjek medbringe en taske med tøj, du ofte bruger og føler dig godt tilpas i

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes