Personligt farve- og stiltjek
Professionel stylist kigger dig efter i sømmene

Få masser af inspiration til din garderobe med et personligt farve- og stiltjek. 

Din helt egen professionelle stylist gennemfører først et farvetjek på dig, hvor hun finder frem til de farver og nuancer, der klæder og komplementerer netop dig - både hvad angår tøj og makeup. 

 

Efterfølgende foretager stylisten en stilgennemgang, hvor din figurtype blandt andet afdækkes, så du bliver bevist om hvilket tøjsnit der fremhæver dine bedste sider.

 

Med dette personlige farve og stiltjek får du masser af nye tips og idéer til hvordan du med fordel kan klæde dig på og bruge makeup.

 

Dette er en oplevelse med masser af inspiration til personlig stil til både mor, konen, kæresten, lillesøster eller måske en veninde.

 

I alt 3 lokationer
1 time
Alle kvinder, der gerne vil have nye idéer til garderoben
Dit stiltjek er en eksklusiv time alene med professionel stylist Du skal til dit stiltjek medbringe en taske med tøj, du ofte bruger og føler dig godt tilpas i

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1827

149,00
Personligt farve- og stiltjek
1.500,-
kr.149
1.500,-