Personlig træner

Få hjælp til træningen og nå dine mål

Personlig træner

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 999,-
kr.149
Personlig træner
Total: 999,- Total:
Payment icons
Personlig træner

Drømmer du om at blive verdensmester i bænkpres eller planken? Eller er begge udtryk helt fremmede for dig?

 

Uanset om dit mål er et spændstigt vaskebræt eller blot bedre samvittighed på badevægten, er dette den oplagte mulighed for at komme i gang.

 

Med en hel måneds medlemskab i Fitness World og to sessioner med en professionel personlig træner, har du de optimale betingelser for at opnå dine mål.

 

For at få den helt rigtige start på dit nye liv sørger din personlige træner for en kropsanalyse, der danner grundlag for dit træningsprogram. Du vil fra start blive udstyret med både taske og hængelås samt mulighed for at nyde ét produkt pr. døgn fra ALL-IN sortimentet. Efter de 30 dage vil du føle dig tryg og klar til at begå dig i et fitnesscenter på egen hånd.

 

Fitness World er den største kæde af sin slags i Danmark, og med mere end 130 moderne centre er der helt sikkert en personlig træner i nærheden af dig. Alle trænerne er professionelle og certificerede, hvilket sikrer dig et træningsforløb af absolut højeste kvalitet.

 

Når forløbet slutter, får du mulighed for at fortsætte dit medlemskab uden oprettelsesgebyr.

Det samlede forløb varer 30 dage
- 1 måneds ALL-IN medlemskab - 2 sessioner à 45 minutter med en personlig træner - Bodytracker måling - Taske med lækkerier -Hængelås til skab
En person der ønsker at blive en stærkere version af sig selv
- Gør dig tanker om, hvad du ønsker at opnå med din træning – på den måde får du mest ud af dit forløb. - Medbring træningstøj, sko og drikkedunk

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes