Paintball battle i kampvogn
Seriøs paintball på larvefødder
Paintball battle i kampvogn

Har du nogensinde drømt om at sidde nede i hullet og køre i 17 ton tung tank? Det er ikke det eneste, du får lov til med denne enestående kampvognsoplevelse.

Denne FV432 APC (armoured personnel carrier) er nemlig også udstyret med kanon, der er modificeret til at kunne skyde med 40mm paintball kugler. Sammen med dit crew skal du lægge en slagplan og skyde mod jeres modstander i lignende kampvogn. Styr, sigt, lad og skyd i denne fantastiske og nervepirrende paintball battle i ægte kampvogne.

Så bliver hverken kampvognskørsel eller paintball vildere og sjovere. Før krig fra ægte FV432 APC kampvogn i kuperet terræn og skyd modstanderkampvognen ned med 40mm paintball kugler fra den imponerende og modificerede kanon.

Du bliver en del af et crew på i alt 3, og sammen skal I tackle denne 17 ton tunge FV432 tank henover banens udfordrende terræn, hvor I blandt andet skal styre kørsel på larvefødder hen i en position, der svarer til rækkevidden for bombning med kampvogn, som den var under 2. verdenskrig. 

I starter dagen med briefing, inden I skal lære at styre kampvognen samt sigte, lade og skyde med den specialudstyrede kanon. I bliver også alle iklædt fuld kampvogns dragt og kevlar-hjelme, så I er 100% kampeffektive til den ultimative fight i kampvogne.

Efter træningen vil I vælge hver en position i kampvognen – enten commander, kampvogns- eller kanonfører. Herefter går det for alvor løs mod modstanderne i jeres pansrede køretøj med lukket luge og jeres periskop, som eneste guide.
Føl adrenalinen pumpe ved det første ”kill” og sæt kampvognen i position til det næste.

Fantastisk og nervepirrende paintball krig på larvefødder – let’s rumble!

Gavekort med masser af action til far, bror, kæresten eller dig selv. Også helt perfekt mulighed for at tage 3 eller 6 af sted sammen som 1 eller 2 kampvognsteams til polterabend, firmafest, kundearrangement eller bare med dine bedste venner.

Kan eventuelt kombineres med oplevelsen Kør militærkøretøjer

I alt 1 fantastisk partner

Armourgeddon/Chaos Paintball Ltd

LE17 6NW Leicestershire
Sæt ca. 2 timer af til oplevelsen - Mød i god tid!
Velkomst og briefing Kampvognskørsel og træning med paintball kanonen Beskyttelsesudstyr Paintball battle i kampvogn mod modstander
1 person
Oplevelsen foregår udendørs Tøj efter vejret, der gerne må blive snavset Medbring flade sko Du bliver udrustet med kevlar hjelm og kampvognsdragt Hunde har ikke adgang ved eller på banen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1885

149,00
Paintball battle i kampvogn
1.199,-
kr.149
1.199,-

*