+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Overnat i den svenske vildmark

Flygt fra hverdagen og nyd naturen

Om Overnat i den svenske vildmark

Bo i den svenske vildmark midt i Smålands skovlandskab. Nyd den fantastiske uberørte natur, hvor tiden står stille, og alt ånder fred og idyl.

Et sted, hvor I kan fiske, slappe af, og tage en pause efter en kanotur på floden Nissan. De helt perfekte rammer for dig, som trænger til en pause fra hverdagen, slappe af og være tilstede med alle sanser åbne. I får her muligheden for at komme helt ned i gear og tænke tankerne færdige.

Beliggende tæt på floden Nissan, bor I midt i den svenske skov med grillhytte til madlavning, vaskestation til ansigt og fisk samt udhus. I vildmarken bor I helt uforstyrret i et vidunderligt miljø, hvor I kan fiske jeres egne fisk og tilberede dem over åben ild

Kom væk fra en stresset hverdag og forkæl jer selv med en afslappende vildmarksferie for hele familien, eller giv denne unikke oplevelse som gave til forældre, kæresten eller vennerne.

Mærk roen og vær i ét med naturen!

 

godt at vide

Varighed:
2 overnatninger i hytte i vildmarken for 4 personer
Inklusive:
2 overnatninger i 1 hytte for 4 personer.Oplevelsen inkluderer brænde til bålet og komfuret inde i hyttenStearinlys og petroleum til lanterner er også inkluderet. Fiskeudstyr og både kan lejes mod et ekstra tillæg
Gyldig for:
For alle, Oplevelsen er til 4 personer
Vigtig info:
Rejse til og fra destinationen er ikke inkluderet i prisen. Vildmarkshytten har fuldt udstyret køkken, men uden de sædvanlige faciliteter, ingen elektricitet, ingen rindende vand. Der forefindes udendørs toiletter og vaskestation. Madlavning i grillhytte over åben ild, lys fra lanterner og stearinlys. Bekvemt varmt tøj foretrækkes.Sengelinned er ikke inkluderet

Tidligere anmeldelser

Frederikke R.
Dette er virkelig en unik og skøn oplevelse. Vi var 2 par afsted en weekend og delte en hytte. Hytterne ligger i den hyggeligste svenske skov, hvor der er mulighed for at gå gode ture, samle svampe eller tage en morgendukkert i elven. Helt uforstyrret koblede vi totalt af fra hverdagen. Vi lagde ur og telefon fra os, da vi kom og nød bare opholdet. Morgenmaden blev lavet over bål og en lækkersvampesuppe udgjorde aftensmaden. Det værste var, at vi skulle rejse hjem til den travle hverdag igen. Vi har allerede besluttet, at det bliver en tradition at tage på weekend i den svenske vildmark :-)

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.499,-
kr.149
Overnat i den svenske vildmark
Total: 1.499,- Total:
bottom: 140,