Dakar Ørkenrally

14 dages Ørkenrally fra Spanien til Dakar

Dakar Ørkenrally

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 159.000,-
kr.149
Dakar Ørkenrally
Total: 159.000,- Total:
Payment icons
Dakar Ørkenrally

Oplev en rigtig eventyr-tur, hvor du hver dag i 14 dage prøver kræfter med bilkørsel i udfordrende og øde terræn, med vanskelig navigation og mange praktiske udfordringer. Der køres gennem høje bjerge, stenede flodlejer, enorme sanddyner og øde strande – samt store øde ørkenområder og et par nationalparker.

Der tilbagelægges 5500 km fra Spanien til Dakar, i fodsporet af det oprindelige Paris-Dakar Rally. Turen går fra Almeria i Spanien over Marokko, Mauretanien til Senegal og afvikles med start i januar.

Hver aften camperes der med telt, trangia mm. og bilen klargøres til næste dag. Aftenerne bruges også til at forberede næste dags rute på kort og GPS (næste dags rute udleveres hver aften kl 21.00).

Oplevelsen handler om at finde drømmen/eventyret og forfølge det, opleve kammeratskabet og naturen, og mærke den energi, der er i at lave et projekt sammen med andre mennesker og lykkes med det.

14 dage
Registreringsfee og deltagelse i ICR 2016 for 1 personForsikringer til bilGrundlæggende reservedeleMad og drikke under løbet (ikke frokost)Transport til Spanien og hjem fra SenegalOvernatning i Spanien og SenegalOvernatning i telt og sovepose undervejs
Prisen er for 1 person
Turen er åben for alle og kræver ikke rally-licens Bilen er udrustet til eventyr, men ikke rally. Således skal fartgrænser og lokale love overholdes Du kører i en af vores biler sammen med en anden deltager Du skal selv stå for løbende vedligehold af bilen undervejs (assisteret af vores mekaniker) Du skal have et almindeligt godt helbred

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes