Dakar Ørkenrally
14 dages Ørkenrally fra Spanien til Dakar

Oplev en rigtig eventyr-tur, hvor du hver dag i 14 dage prøver kræfter med bilkørsel i udfordrende og øde terræn, med vanskelig navigation og mange praktiske udfordringer. Der køres gennem høje bjerge, stenede flodlejer, enorme sanddyner og øde strande – samt store øde ørkenområder og et par nationalparker.

Der tilbagelægges 5500 km fra Spanien til Dakar, i fodsporet af det oprindelige Paris-Dakar Rally. Turen går fra Almeria i Spanien over Marokko, Mauretanien til Senegal og afvikles med start i januar.

Hver aften camperes der med telt, trangia mm. og bilen klargøres til næste dag. Aftenerne bruges også til at forberede næste dags rute på kort og GPS (næste dags rute udleveres hver aften kl 21.00).

Oplevelsen handler om at finde drømmen/eventyret og forfølge det, opleve kammeratskabet og naturen, og mærke den energi, der er i at lave et projekt sammen med andre mennesker og lykkes med det.

I alt 1 fantastisk partner

DreamAdventure

Brønshøj
14 dage
Registreringsfee og deltagelse i ICR 2016 for 1 personForsikringer til bilGrundlæggende reservedeleMad og drikke under løbet (ikke frokost)Transport til Spanien og hjem fra SenegalOvernatning i Spanien og SenegalOvernatning i telt og sovepose undervejs
Prisen er for 1 person
Turen er åben for alle og kræver ikke rally-licensBilen er udrustet til eventyr, men ikke rally. Således skal fartgrænser og lokale love overholdesDu kører i en af vores biler sammen med en anden deltagerDu skal selv stå for løbende vedligehold af bilen undervejs (assisteret af vores mekaniker)Du skal have et almindeligt godt helbred

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2716

149,00
Midlertidig udgået produkt